Kenan Karaman'dan Beşiktaş - Altay maçının ardından tepki çeken açıklama

Kenan Karaman: "Bir alışma dönemim oldu. İlk 6 ay mental olarak da. Ama ben çok çalışan bir oyuncuyum. Kendimi çok iyi hazırladım. Yavaş yavaş kendimi buluyorum. Milli takımda yaptıklarım da ortada. İnşallah gerçek performansımı göstereceğim" Nihat Kahveci: "6 ay mı? 6 ayda millet ön çapraz bağ sakatlığından dönüyor!"

Süper Lig'in 26. haftasında Altay'ı ağırlayan Beşiktaş, İzmir ekibini 1-0 mağlup ederek 3 maç süren 3 puan hasretine son verdi.

Maça eksik bir kadroyla çıkan Siyah-Beyazlılar'da Kenan Karaman ilk 11'de görev yaptı. Bu yaz takıma katılan ve henüz gol katkısı yapamayan milli forvet, yine boş geçti.

15 Süper Lig maçında yalnızca 1 asisti bulunan ve hem Beşiktaş taraftarlarının hem de futbol kamuoyunun eleştirileriyle karşılaşan 27 yaşındaki futbolcu, etkili oynamasına rağmen yine gol atamadı.

Kenan Karaman'ın maç sonu beIN Sports'a yaptığı açıklama ise tepki çekti. Tecrübeli forvet "6 aylık alışma sürecim oldu. Yavaş yavaş formumu buluyorum. 2 senedir milli takımla yaptıklarım ortada" dedi.

Kenan'ın bu sözlerine şaşıran TRT Spor yorumcusu ve Beşiktaş efsanesi Nihat Kahveci ise "6 ay mı? 6 ayda millet ön çapraz bağ sakatlığından dönüyor!" yorumunda bulundu.

MAÇTAN SONRA NE DEDİLER?

Umut Meraş:

"Rakibimiz düşme potasında bir takım, zor bir maç olacağını biliyorduk. Geçen hafta da son dakikada bir gol yedik. Oyunumuzun gelişeceğini düşünüyorum. 3 puan aldığımız için çok mutluyuz, önümüzdeki hafta Sivasspor maçı var. Yenilmezlik serisine devam etmek istiyoruz"

Josef de Souza:

"Tanrı'ya şükürler olsun, bugün maçta dualarım sakatlanmamak ve 3 puandı. Bugün ikisi de oldu. Son dakikalarda biraz yorgunluk oldu sadece. En az 4 kez net pozisyon yakaladık ama top bir şekilde içeri girmedi. 2-0 olmayınca bu tarz maçlarda rakip de özgüven kazanıyor ve üzerinize gelmeye başlıyor. Bugün kazanmak önemliydi. İleriki maçlarda umarım ikinci golü bulacağız."

 Kenan Karaman'dan Beşiktaş - Altay maçının ardından tepki çeken açıklama

 

Kenan Karaman'dan Beşiktaş - Altay maçının ardından tepki çeken açıklama ile ilgili etiketler Beşiktaş Kenan Karaman nihat kahveci
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.