Kenan Karaman umut saçtı! "Bir patlarsam, yani gol atarsam devamı gelecek!"

Beşiktaş'ın 22 resmi maçta hiç gol atamayan 27 yaşındaki forveti Kenan Karaman, eleştirilere cevap verdi: "Futbol yaşamımda böyle bir dönem hiç olmadı. Takım iyi olmayınca bireysel performanslar da olumsuz etkilendi. Ama şuna inanıyorum, bir patlarsam, yani gol atarsam devamı gelecek."

Beşiktaş'ın bu yaz kadrosuna kattığı milli forvet Kenan Karaman, Siyah-Beyazlı formayla henüz gol sevinci yaşayamadı.

15 Süper Lig maçında yalnızca 1 asist yapabilen 27 yaşındaki gurbetçi futbolcu, taraftarın da doğal olarak tepkisini çekti. "Beşiktaş'a yatmaya gelmiş" yorumları yapılan Kenan, kendisini savundu.

Antalya kampında Hürriyet'e konuşan milli futbolcu, "Kariyerimde böyle bir dönemim hiç olmadı. Türkiye’de EURO 2020’den kaynaklanan negatif bir hava var. Skorlar kötü olunca 2-3 oyuncu üzerinden algı yaratmayı seviyoruz. Ben hep çok çalışan bir futbolcuyum. Sonu güzel olacak, buna inanıyorum" dedi.

"Beşiktaş’a ‘gol kralı olur’ diye transfer edildin ama 22 maçta bir tane bile gol atamadın. Böyle bir durumu kariyerinde hiç yaşamış mıydın?"

"Futbol yaşamımda böyle bir dönem hiç olmadı. Beşiktaş’taki ilk 6 ay benim açımdan iyi geçmedi. Sadece ben değil bütün takım kötüydü. Bunun da en önemli sebebi; sezon başında yakamıza yapışan Covid salgını ve sakatlıklardı. Özellikle sezon başında bu iki şanssızlık yüzünden takım olarak istediğimiz performansı sahaya yansıtamadık. Takım iyi olmayınca bireysel performanslar da olumsuz etkilendi. Ama şuna inanıyorum, bir patlarsam, yani gol atarsam devamı gelecek."

"Sana yapılan eleştirileri nasıl değerlendiriyorsun?"

"Türkiye’de maalesef, 2020 Avrupa Şampiyonası’ndaki başarısızlıktan kaynaklanan negatif bir hava var. Skorlar kötü olduğu zaman, 2-3 oyuncu üzerinden algı yaratmayı seviyoruz. Ben her zaman çok çalışırım, öyle de devam edeceğim. Bu çabalarımın karşılığını mutlaka alacağıma inanıyorum. Sonu güzel olacak, buna eminim."

"Eleştirilerden olumsuz etkileniyor musun?"

"Ben buralara kolay gelmedim. Doğru eleştirileri her zaman dinlerim. Maçlardan sonra teknik ekibimizin ve analizcilerin uyarılarını mutlaka dikkate alırım. Ama mantıklı olmayan diğer eleştiriler bana uymaz. Onlar beni etkilemez."

Kenan Karaman umut saçtı! "Bir patlarsam, yani gol atarsam devamı gelecek!" ile ilgili etiketler Beşiktaş Kenan Karaman
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.