Kenan Karaman 6 ay sonra Beşiktaş'ta...

Beşiktaş, sezon sonu sözleşmesi tamamlanacak milli futbolcu Kenan Karaman için 6 ay bekleme kararı aldı. Fortuna Düsseldorf'la sözleşmesi sezon sonu bitecek futbolcu ile kulübünden alınan izinle yapılan görüşmeler sonrası ön protokol imzalandı. Kartal'da gözler şimdi Mandzukic'te...

Beşiktaş'ın kadrosuna katmak istediği milli futbolcu Kenan Karaman transferi sezon sonuna kadar askıya alındı. Siyah-Beyazlılar, 26 yaşındaki forvet için Bundesliga 2 ekibi Fortuna Düsseldorf'a resmi teklifini iletti. Ancak, Alman kulübü transfere ret cevabı verdi.

Forvet hattına sezon başından beri takviye arayışında olan Siyah-Beyazlılar'da yönetim, yaz transfer döneminde Mario Mandzukic transferinin bitiremediği için eleştirilerin hedefi haline gelmişti. Ancak, son dakika yapılan Vincent Aboubakar transferi ve Cyle Larin'in ilk 7 maçta gösterdiği yüksek performans, eleştirileri bir süreliğine unuttturdu.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, yazın tamamlayamadıkları santrfor transferi için ocak ayını işaret etmişti. Ocak ayı geldi ve Beşiktaş taraftarları yeni golcüsünü bekliyor. Adaylardan biri olan Kenan Karaman'la her konuda anlaşma sağlandı. Bundesliga'ya yükselme mücadelesi veren ve 15 haftası geride kalan Bundesliga 2'de zirvenin 3 puan gerisinde bulunan Fortuna Düsseldorf'lu yöneticiler Beşiktaş Transfer Komitesi'ne, "Bundesliga'dan düşmemiz planları bozdu. Bu sezon oraya geri dönmek istiyoruz. Fortuna'nın yeri Bundesliga'dır. Bu yüzden Kenan'a çok ihtiyaç duyuyoruz. 6 ay daha kalmasından yanayız. 650 bin euro bonservisle şimdi gidebilir" cevabını iletti. Siyah-Beyazlı idareciler de "Sezon sonunda bedavaya alırız" diyerek transferi şimdilik askıya aldı.

Kenan Karaman 6 ay sonra Beşiktaş'ta...

ŞENOL GÜNEŞ DE ÇOK İSTEMİŞTİ

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş'in de gözdelerinden olan Kenan Karaman, Güneş'in Beşiktaş'ın başındayken de Siyah-Beyazlı takımda görmek istediği isimlerden biriydi. Almanya'da Hoffenhaim altyapısında yetişen golcü oyuncu, 2014-2018 yılları arasında Hannover 96 forması giymişti. 2018 yazında Fortuna'ya transfer olan 26 yaşındaki forvet, 3 sezondur Alman ekibinde oynuyor. Üç kulüp değiştiren Kenan için hiçbir kulüp bonservis bedeli ödemedi.

Bu sezon Fortuna Düsseldorf ile 15 maça çıkan Kenan, 4 gol 2 asistlik performans gösterdi. A Milli Takım formasını 17 kez giyen Kenan Karaman, fileleri 4 kez havalandırdı

Kenan Karaman 6 ay sonra Beşiktaş'ta... ile ilgili etiketler Kenan Karaman Beşiktaş Bundesliga Fortuna Düsseldorf
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.