Kenan İmirzalıoğlu'nun dizisinde yapılan sürpriz değişiklik ne oldu?

Başrolde Kenan İmirzalıoğlu'nun yer aldığı, 2018 yılında Kanal D'de ekrana gelecek olan 'Mehmed: Bir Cihan Padişahı' dizisinde görev değişikliği yaşandı.

Fatih Sultan Mehmet'i Kenan İmirzalıoğlu'nun canlandırdığı 'Mehmed: Bir Cihan Padişahı' dizisinin yapımcılığını üstlenen O3 Medya'dan açıklama geldi.

O3 Medya'nın açıklaması şöyle:

"Mehmed: Bir Cihan Fatihi'nde deneyimli yönetmen Altan Dönmez görevini bir diğer deneyimli isim Cevdet Mercan'a devrediyor.

O3 Medya ailesi olarak sevgili Altan Dönmez’e emeklerinden dolayı teşekkür ediyor, yeni işlerinde başarılar diliyoruz.
Eylül 2017’de çekimleri başlayan ve 2018’de Kanal D ekranlarına gelmeye hazırlanan 'Mehmed: Bir Cihan Fatihi'nin çekimleri büyük bir hız ve heyecanla devam ediyor."

fft16_mf10202558

GÖRÜNTÜ YASAĞI

Kenan İmirzalioğlu, akrabalarıyla önceki akşam Sarıyer'de yemek yedi. Mekanın özel bölümünde diğer müşterilerden ayrı yemek yiyen İmirzalıoğlu, akrabalarıyla uzun süre sohbet imkanı buldu. Yemek sonrasında mekanın otoparka açılan arka kapısından çıkmaya hazırlanan İmirzalıoğlu, görüntü vermemek için VIP minibüsünü kapıya sıfır yanaştırdı. Bir anda koşar adım minibüsüne giren İmirzalıoğlu yine de görüntülenmekten kurtulamadı.

Kenan İmirzalıoğlu, 'Fatih Sultan Mehmed' rolü için 6 aydır hazırlanıyor.

Kenan İmirzalıoğlu'nun dizisinde yapılan sürpriz değişiklik ne oldu? ile ilgili etiketler Kenan İmirzalıoğlu fatih sultan mehmed cevdet mercan o3 medya
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.