Kenan İmirzalıoğlu'ndan ilk "Fatih" karesi!

O3 Medya'nın Kanal D için hazırladığı dönem draması Fatih dizisinden Kenan İmirzalıoğlu'na ait ilk kare yayınlandı.

Başrolünde Kenan İmirzalıoğlu'nun yer alacağı dizi, Fatih Sultan Mehmet'in İstanbul'un fethine varan sürece odaklanarak hayatı anlatacak.

Çetin Tekindor (Çandarlı), Metin Akpınar (Akşemseddin), Altan Erkekli ve Gürkan Uygun gibi önemli isimleri de kadrosuna katan dizinin yönetmenliğini Altan Dönmez üstlenecek.

Fatih dizisinden Kenan İmirzalıoğlu'na ait ilk kare yayınlandı.

59d62b9ed3806c2824efdb0f

Uzun bir aradan sonra Kenan İmirzalıoğlu'nun tekrar ekranlara dönmesi heyecanla beklenirken, Karadayı'dan sonra başka dizi projesinde rol almayan ünlü oyuncunun Fatih için bölüm başı 145 bin TL alacağı da medyanın gündemine gelmişti. Osmanlı tarihinin bir bölümünün anlatılacağı dizide oynayacak olan Kenan İmirzalıoğlu'nun 42 yaşında olması da başka bir polemik konusu olmuştu. Fatih'i daha genç birinin oynaması gerektiği kimi haberlerde yer almıştı.

Kenan İmirzalıoğlu'ndan ilk "Fatih" karesi! ile ilgili etiketler Kanal D Kenan İmirzalıoğlu Çetin Tekindor Fatih Sultan Mehmet Gürkan Uygun altan erkekli
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.