Kenan İmirzalıoğlu'ndan 'Barış Pınarı' mesajı!

Kim Milyoner Olmak İster Sunucusu Kenan İmirzalıoğlu, Türk Silahlı Kuvvetlerinin, Suriye Milli Ordusu ile Fırat'ın doğusundaki terör unsurlarını temizlemek için başlattığı operasyon için destek için açıklamada bulundu.

Türk Silahlı Kuvvetlerinin, Suriye Milli Ordusu ile Fırat'ın doğusundaki terör unsurlarını temizlemek için başlattığı 'Barış Pınarı' harekatına destek gelmeye devam ediyor.

Son olarak Kim Milyoner Olmak İster'in sunuculuğunu yapan ünlü oyun Kenan İmirzalıoğlu harekat için destek mesajı paylaştı.

İmirzalıoğlu'nun mesajında: "Kahraman ordumuz yine barış için cephede... Kalbimiz askerlerimizle atıyor. tek temennimiz saçlarının teline zarar gelmeden görevlerini tamamlayıp sağ salim yurda dönmeleri" dedi. Öte yandan İmirzalıoğlu, 'Barış Pınarı' harekatına 'işgal' diyenlere de sert tepki gösterdi ve "İşgalci diyenler kendilerinden biliyor işide o yüzden öyle diyorlar. O onların densizliğidir. Türk ordusu orada barış için, terörü sınırımızdan uzaklaştırmak için var. Onlar kendi yaptıklarını bize yakıştırmaya çalışıyorlar" ifadelerine yer verdi.

Kenan İmirzalıoğlu'ndan 'Barış Pınarı' mesajı! ile ilgili etiketler Türk Silahlı Kuvvetleri Kim Milyoner Olmak İster Barış Pınarı Harekatı Barış Pınarı kenan imirzalı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.