Kenan İmirzalıoğlu'dan Türkiye'nin başkentini bilemeyen tıp fakültesi öğrencisine tepki

atv’de yayınlanan Kenan İmirzalıoğlu’nun sunduğu 'Kim Milyoner Olmak İster' programında yarışmacıya ''1924 Anayasası'nda ve 1961 Anayasası'nda Türkiye'nin başkentinin hangisi olduğu yazar?'' sorusu soruldu. Yarışmacının seyirci jokerini daha sonra da %50 joker hakkını kullanarak soruyu yanıtlamasına Kenan İmirzalıoğlu'nun verdiği tepki gündem oldu.

Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla atv ekranlarında yayınlanan 'Kim Milyoner Olmak İster' yarışmasında, tıp fakültesi öğrencisi olan yarışmacıya "1924 Anayasası’nda ve 1961 Anayasası’nda Türkiye’nin başkentinin hangisi olduğu yazar?" sorusu soruldu. Cevap şıklarında ise; İstanbul, Ankara, Erzurum ve Sivas kentleri yer aldı.

Kenan İmirzalıoğlu'dan Türkiye'nin başkentini bilemeyen tıp fakültesi öğrencisine tepki

Yarışmacı, cevaptan emin olamayınca iki joker hakkını kullandı. Tıp fakültesi öğrencisi yarışmacı, soru karşısında hem seyirci hem de yarı yarıya jokerini kullandı. Seyirciye, Kenan İmirzalıoğlu'nun verdiği tepki sosyal medyada gündem oldu.

Kenan İmirzalıoğlu'dan Türkiye'nin başkentini bilemeyen tıp fakültesi öğrencisine tepki - Resim : 2

''İYİ Kİ HANGİ ÜLKE OLDUĞU SORULMADI''


Yarışmacının ''Burada insan bildiği şeyden bile şüphe ettiği için ben de biraz garantici oldum galiba.'' demesi üzerine Kenan İmirzalıoğlu, ''İyi ki hangi ülke olduğu sorulmadı... Türkiye'nin başkenti 1923'ten beri hiç değişmedi. Hiç tartışılmadı. 'Şurası, burası olsun' denmedi. Sana söylüyorum, seyircilerimiz de anlasın. Sadece %40'ı Ankara demiş. ''

 Kenan İmirzalıoğlu'dan Türkiye'nin başkentini bilemeyen tıp fakültesi öğrencisine tepki - Resim : 3

 

Kenan İmirzalıoğlu'dan Türkiye'nin başkentini bilemeyen tıp fakültesi öğrencisine tepki ile ilgili etiketler Kenan İmirzalıoğlu Kim Milyoner Olmak İster Ankara Türkiye'nin başkenti bilgi yarışması
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.