Kenan İmirzalıoğlu yeniden baba oluyor... Sinem Kobal'ın bebek beklediği ortaya çıktı

2016 yılında hayatını birleştiren oyuncu çift Sinem Kobal (34) ile Kenan İmirzalıoğlu'ndan (47) müjdeli haber geldi. Geçtiğimiz Ekim ayında kızları Lalin'i kucaklarına alarak anne - baba olmanın mutluluğunu yaşayan oyuncu çiftin bebek beklediği ortaya çıktı. İddialara göre 3,5 aylık hamile olan Sinem Kobal bu kez de erkek bebek annesi olacak.

Beş yıl önce nikah masasına oturan ve mutlu bir birliktelik sürdüren ünlü oyuncular Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu, geçtiğimiz yıl Ekim ayında kız bebekleri Lalin'i kucaklarına almıştı. Lalin'in kime benzediği konusunda konuşan Kenan İmirzalıoğlu, "Lalin annesinin kopyası, yüz hatlarını Sinem'e çok benzetiyorlar. Sadece bakışları bana benziyor, hatta öyle bakıyor ki hemen ikna oluyorsun. Gözleriyle herkesi azarlayabilir, galiba o özelliği babama benziyor. Beğenmediği bir şey olursa, bakışlardan hemen anlaşılıyor" ifadelerini kullanmıştı.

Kızlarının fiziksel olarak herkesten bir parça aldığını belirten Sinem Kobal, "Fiziksel olarak büyüdükçe bakışları değişiyor, bazen içinden Kenan bakıyor diyorum, bazen bakıyorsun kendi annemi ve babamı görüyorum. Çok garip bir şey, acayip" şeklinde konuşmuştu.

Kenan İmirzalıoğlu yeniden baba oluyor... Sinem Kobal'ın hamile olduğu ortaya çıktı


SİNEM KOBAL YENİDEN HAMİLE 

Bebeklerinin doğumunun ardından yaşamlarının büyük kısmını Marmaris'te geçirmeye başlayan ve geçtiğimiz gün "Lalin iyi ki var, o bizim en güzel parçamız" diyen oyuncu çiftten müjdeli haber geldi. Şimdilerde anneliğin tadını çıkaran 34 yaşındaki Sinem Kobal'ın üç buçuk aylık hamile olduğu öğrenildi. İkilinin çocuklarının cinsiyetininin ise erkek olduğu öne sürüldü.

HAMİLELİK SÜRECİNİ SELİMİYE'DE GEÇİRECEK

Milliyet'ten Mesut Yılmaz'ın haberine göre; Sinem Kobal-Kenan İmirzalıoğlu çiftinin haberi sadece ailelerine söylerken, kimsenin duymaması için özen gösterdiği de ortaya çıktı. Güzel oyuncunun pandemi nedeniyle hamileliğinin bir bölümünü Selimiye’de geçireceği konuşuluyor.

Kenan İmirzalıoğlu yeniden baba oluyor... Sinem Kobal'ın bebek beklediği ortaya çıktı ile ilgili etiketler Sinem Kobal Kenan İmirzalıoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.