Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal'ın kızı Lalin büyüdü! İşte son hali...

Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal çiftinin kızı Lalin'in son hali görenleri şaşırttı. 2022 yılında Leyla adını verdikleri kızlarını kucaklarına alarak ikinci kez anne - baba olmanın heyecanını yaşayan oyuncu çiftin 3 yaşındaki kızları Lalin'in yüzü ilk kez çok net görüntülendi. Lalin için ''Ne kadar büyümüş'' yorumları yapıldı.

2016 yılında nikah masasına oturan oyuncu çift Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal, Lalin'i 2020'de ikinci kızları Leyla da 2022'de kucağına aldı. Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu'nun kızı Lalin büyüdü. Lalin ile Sinem Kobal önceki gün bir mekanda görüntülendi.

LALİN'İN SON HALİ ŞAŞIRTTI


2016 yılında nikah masasına oturan oyuncu çift Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal, Lalin'i 2020'de ikinci kızları Leyla’yı da 2022'de kucağına aldı. Çocuklarını gözlerden uzak büyütmeyi tercih eden ikiliden Sinem Kobal kızları Lalin ile geçtiğimiz günlerde görüntülendi.

Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal'ın kızı Lalin büyüdü! İşte son hali...

Minik Lalin'i gören sosyal medya kullanıcıları ise kime benzediği konusunda ikiye bölündü. Bir kısım Lalin'i baba İmirzalıoğlu'na benzetirken bir kısım da anne Kobal'a benzetti. Lalin'in son hali sosyal medyada gündem oldu.

 

 

Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal'ın kızı Lalin büyüdü! İşte son hali... ile ilgili etiketler Sinem Kobal Kenan İmirzalıoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.