Kenan İmirzalıoğlu ile özdeşleşen karakterler Milyoner'de soruldu! Yarışmacının cevabı olay oldu!

ATV'nin bilgi yarışması Kim Milyoner Olmak İster yine ilginç bir soru ile gündeme geldi. Kenan İmirzalıoğlu'nun rol aldığı karakterlerin isimleri soru oldu.

Kenan İmirzalıoğlu'nun oynadığı karakterler Yusuf Miroğlu, Mehmet Kosovalı, Mahir Kara ve Ezel Bayraktar isimleri Milyoner'de soru olarak soruldu. İmirzalıoğlu'nu gülümseten soruya yarışmacı ise yanlış cevap verdi.

Kim Milyoner Olmak İster'de yer alan soruda, "Adı ve Soyadı hangisi olan birine, tümü Türkçe sözlükte yer alan kelimelerden oluşan bir akrostiş yapılamaz" denildi.

Şıklarda yer alan tüm isimler bir zaman Kenan İmirzalıoğlu'nun oynadığı karakterlerdi. Ancak yarışmacı soruya yalnış cevap vererek elendi.

İşte O anlar...

Kenan İmirzalıoğlu ile özdeşleşen karakterler Milyoner'de soruldu! Yarışmacının cevabı olay oldu! ile ilgili etiketler Kenan İmirzalıoğlu Kim Milyoner Olmak İster
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.