Kenan İmirzalıoğlu geri dönüyor! Yeni sezonda TRT ekranlarında olacak

Son olarak 2018 yılında "Mehmet: Bir Cihan Fatihi" dizisiyle sevenlerinin karşısına çıkan oyuncu Kenan İmirzalıoğlu'nun, Kurtlar Vadisi Kaos ile yeniden televizyon ekranlarında yer alacağı konuşuluyordu. 47 yaşındaki sanatçının yeni projesi belli oldu. İmirzalıoğlu yeni sezonda yapımcılığını Raif İnan ve Uğur Veli'nin üstlendiği "Mahsusa Trablus’’ dizisiyle TRT ekranlarında olacak.

Rol aldığı "Deli Yürek", "Acı Hayat", "Ezel" ve "Karadayı" gibi bir döneme damga vuran projelerle gönüllerde taht kuran oyuncu Kenan İmirzalıoğlu'ndan sevenlerine güzel haber geldi. "Kim Milyoner Olmak İster" yarışmasının sunuculuğunu üstlenen ve bir süredir ekranlardan uzak olan ünlü oyuncu TRT’de başlayacak "Mahsusa Trablus" dizisiyle yeni sezonda ekranlarda olacak.

Kenan İmirzalıoğlu geri dönüyor! Yeni sezonda TRT ekranlarında olacak


Uyanış Büyük Selçuklu, Teşkilat, Masumlar Apartmanı gibi dizilerle reytingleri sallayan TRT, yeni sezondaki dizilerle de adından söz ettirecek. TRT'de yeni sezonda da yapımcılığını Raif İnan ve Uğur Veli'nin üstlendiği "Mahsusa Trablus’’ dizisiyle damga vuracak. Kurtlar Vadisi Kaos ile anılan ve diziye katılmayacağı beklenen

 

KUŞÇUBAŞI EŞREF'İ OYNAYACAK

Kenan İmirzalıoğlu’nun "Mahsusa Trablus" dizisinde rol alacağı ortaya çıktı. "Mahsusa Trablus" projesi, gerçek bir ajan hikayesini konu edinecek. Ana karakterleri Mustafa Kemal Atatürk, Enver Paşa ve Zenci Musa olacak olan dizi, yeni sezon yapımları arasında yer alacak. İmirzalıoğlu ise dizide 'Kuşçubaşı Eşref' karakterine hayat verecek.


Kenan İmirzalıoğlu geri dönüyor! Yeni sezonda TRT ekranlarında olacak


KENAN İMİRZALIOĞLU ÇOK ETKİLENDİ

Pek çok teklif gelmesine rağmen hiçbir projeyi kabul etmeyen Kenan İmirzalıoğlu'nun, "Mahsusa Trablus"un senaryo ve hikayesinden çok etkilendiği öğrenildi. Tunus, Türkiye ve Cezayir’de çekimlerinin gerçekleşeceği dizi, Ekim ayının sonunda sete çıkacak.

Kenan İmirzalıoğlu geri dönüyor! Yeni sezonda TRT ekranlarında olacak ile ilgili etiketler TRT Kenan İmirzalıoğlu Kuşçubaşı Eşref kurtlar vadisi kaos Mahsusa Trablus
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.