Kenan İmirzalıoğlu baba olmaya hazırlanıyor!

Ünlü oyuncu Kenan İmirzalioğlu ve eşi Sinem Kobal Etiler'de görüntülendi. Yemek sonrası basına poz veren çift, özel açıklamalarda bulundu.

Habertürk'ten Akif Yaman'ın haberine göre, her şeyin yolunda gittiğini söyleyen Kenan İmirzalıoğlu, "Hafta sonu güzel bir akşam yemeği yedik. Evimize gidiyoruz" dedi.

Kenan İmirzalıoğlu baba olmaya hazırlanıyor!

"BURAK'TAN BABALIK TÜYOLARI ALIYORUM"

Gazetecilerin, "Burak Özçivit’in oğlu Karan bebek doğdu. Ziyaretine gidebildiniz mi?" sorusuna İmirzalıoğlu, "Telefonda sürekli konuşuyoruz. En kısa zamanda görmeye de gideceğiz. Burak’tan küçük küçük tüyolar alıyorum" diyerek baba olmaya hazırlık yaptığını belirtti.

Kenan İmirzalıoğlu baba olmaya hazırlanıyor! - Resim : 2

İmirzalıoğlu, "Siz ne zaman baba olmayı düşünüyorsunuz?" sorusuna, "Nasip, kısmet. Sırası geldiğinde olacağım inşallah" şeklinde konuştu. Öte yandan ikilinin uyumlu spor kıyafetleri ise dikkatlerden kaçmadı.

Kenan İmirzalıoğlu baba olmaya hazırlanıyor! - Resim : 3

Kenan İmirzalıoğlu baba olmaya hazırlanıyor! - Resim : 4

Kenan İmirzalıoğlu baba olmaya hazırlanıyor! - Resim : 5

 

Kenan İmirzalıoğlu baba olmaya hazırlanıyor! ile ilgili etiketler Burak Özçivit Kenan İmirzalıoğlu Sinem Kobal
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.