Kenan Ece'den Canan Ergüder'e romantik kutlama

Star Tv ekranlarında yayınlanan ve geçtiğimiz günlerde final yapan Menajerimi Ara dizisinde, Feris karakterini canlandıran ancak kanser teşhisi konunca diziden ayrılan oyuncu Canan Ergüder 44. yaşını kutladı. 2017 yılında nikah masasına oturduğu meslektaşı Kenan Ece, Ergüder'in doğum gününde romantik bir paylaşımda bulundu.

Geçtiğimiz aylarda meme kanserine yakalandığını duyuran ve hastalığı sebebiyle Menajerimi Ara dizisinden ayrılan oyuncu Ergüder yeni yaşını kutladı.

2017 yılında meslektaşı Kenan Ece ile nikah masasına oturan ve Demir adında bir oğlu bulunan oyuncu Canan Ergüder, meme kanseriyle mücadele ediyor.

Kenan Ece Canan Ergüder

Rahatsızlığından dolayı rol aldığı diziden ayrılan ünlü oyuncu, dün 44 yaşına bastı.


''İYİ Kİ DOĞMUŞ GÜZELİM''

Kenan Ece, kendisi gibi oyuncu olan ve kanserle mücadele eden eşi Canan Ergüder'e desteğini bir an olsun esirgemiyor. Önceki gün 44 yaşına basan eşinin doğum gününü kutlayan Ece, "İyi ki doğmuş güzelim" ifadelerini kullandı.

Kenan Ece Canan Ergüder

Takipçileri, oyuncunun paylaşımını kısa sürede beğeni yağmuruna tuttu.

''GÖNÜLDEN TEŞEKKÜR EDERİM''


Ünlü oyuncu da ailece verdikleri pozu, "En başta aileme ve sonra doğum günümü kutlayan, bağışlar yapan, bana videolar hazırlayan, hediyeler gönderen herkese bu günde beni çok özel hissettirdiğniz için gönülden teşekkür ederim" sözleriyle Instagram'dan yayınladı. Ergüder'in neşeli halleri ise dikkatlerden kaçmadı.


Ergüder geçtiğimiz günlerde sağlık durumuyla ilgili Instagram hesabından, "Beşinci kemoterapi bitti. Her şey yolunda" açıklamasını yapmıştı.

 

Kenan Ece'den Canan Ergüder'e romantik kutlama ile ilgili etiketler Canan Ergüder Kenan Ece Instagram Doğum günü kutlama
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.