Kenan Doğulu'dan Seren Serengil'e bomba cevap! Korona testi pozitifken konser verdiği iddia edilmişti!

Şarkıcı Kenan Doğulu, Seren Serengil'in kendisi hakkında koronvirüs testi pozitif çıktığı halde konser verdi iddiasına bomba gibi bir yanıt verdi. Şarkıcı cevabını sosyal medya hesabından açıkladı.

Seren Serengil geçtiğimiz gün Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz adlı program Kenan Doğulu hakkında ilginç bir iddia ortaya atmıştı. Koronavirüs testi pozitif olduğu halde konser verdiğini iddia ettiği Kenan Doğulu ise sosyal medya hesabından bomba bir açıklama yaptı.

KENAN DOĞULU'DAN SEREN SERENGİL'E BOMBA CEVAP!

Koronavirüs testi pozitif çıkmasına rağmen hiçe sayarak konser verdiğini söylediği Kenan Doğulu sosyal medya hesabından iddiaları yalanladı.

Şarkıcı Kenan Doğulu, koronavirüs testinin pozitif çıkmasına rağmen konsere  çıktığı iddiasını yalanladı - Haberler Magazin

47 yaşındaki Kenan Doğulu, "Dün hakkımda çıkan haberler üzerine bir açıklama yapma ihtiyacı hissettim. Bu haberler nedeniyle oluşan endişeleri gidermek için yaptırdığım PCR testimin sonucu negatif çıktı. Çift doz aşılı olduğum ve herhangi bir semptom göstermediğim halde son derece dikkatli ve tedbirli davranıyorum zaten. Tüm yaz boyunca yaptığımız konserlerimizde elimizden geldiği kadar sıkı önlemler aldık. Yarınki ve önümüzdeki tüm konserlerde de aynı titizlik ve özeni göstereceğiz" dedi.

Kenan Doğulu kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, ne zaman evlendi? İşte  hayat hikayesi

 

Kenan Doğulu'dan Seren Serengil'e bomba cevap! Korona testi pozitifken konser verdiği iddia edilmişti! ile ilgili etiketler Kenan Doğulu Seren Serengil
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.