Kenan Doğulu'dan eşi Beren Saat'e sahnede yılbaşı öpücüğü!

Yılbaşında Antakya Expo'da sahne alan Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden Kenan Doğulu'yu izleyenler arasında Beren Saat'de vardı. Bir ara eşini sahneye davet eden Doğulu, aşka gelerek Beren Saat'i dakikalarda dudağından öptü.

Yılbaşı etkinlikleri kapsamında Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden Kenan Doğulu, Antakya Expo’da sahne aldı. Oldukça coşkulu geçen kutlamalarda saat 21.30 civarlarında hayranlarının karşısına çıkarak muhteşem bir müzik ziyafeti veren Doğulu’yu izleyenler arasında eşi Beren Saat’de yer aldı.

Kenan Doğulu bir anda herkesin şaşkın bakışları arasında eşi Beren Saat’i davet etti. Hemen ardından eşiyle dansa başlayan Doğulu gecenin en büyük sürprizine imzasını atarak Beren Saat'i kendine çekerek dudaklarına küçük bir öpücük kondurarak dakikalarca öptü.

Kenan Doğulu'dan eşi Beren Saat'e sahnede yılbaşı öpücüğü! ile ilgili etiketler Kenan Doğulu Beren Saat
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.