Kenan Doğulu'dan eşi Beren Saat'e destek! Sevişme sahneleriyle gündeme gelmişti...

Başrollerini Beren Saat, Mehmet Günsür, Metin Akdülger ve Melisa Şenolsun'un paylaştığı Netflix'in ikinci orijinal Türk dizisi Atiye'nin ilk sekiz bölümü dün yayınlanmıştı. Dizinin ilk bölümüne Beren Saat ile Metin Akdülger'in sevişme sahneleri damga vururken, Kenan Doğulu'dan eşi Beren Saat'e destek mesajı geldi.

Genç ve güzel bir ressamın mistik yolculuğunun anlatıldığı Atiye sevenleriyle buluştu. Dizinin ilk bölümüne Beren Saat ile Metin Akdülger'in sevişme sahneleri damga vurdu. Sevişme sahneleri hakkında ne düşündüğü merak konusu olan Beren Saat'in eşi Kenan Doğulu'dan dikkat çeken bir paylaşım geldi.

 IMG_9191

Kenan Doğulu, Instagram hesabının hikaye bölümünden Atiye'nin afişini paylaşıp, "Heyecanla beklediğimiz 'Atiye' yayında" yorumunda bulundu.

 

Kenan Doğulu'dan eşi Beren Saat'e destek! Sevişme sahneleriyle gündeme gelmişti... ile ilgili etiketler Beren Saat Kenan Doğulu Atiye
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.