Kenan Doğulu'dan ayrılık iddialarına yanıt!

İlişkilerini gözlerden uzak yaşamayı tercih eden Beren saat ve Kenan Doğulu Çifti magazin gündemninden düşmüyor. Yenikapı'da verdiği konser öncesinde prova alanında görütülennene Doğulu, eşi Saat ile hakkında çıkan ayrılık haberleri hakkında açıklama yaptı.

Ünlü sanatçı, "Kardeşlerim, biz bir açıklama yapmadan bu haberlerin hiçbirine inanmayın. Lütfen! Biz de yoruluyoruz, siz de yoruluyorsunuz. İnsanlar bu haberlere üzülüyor" diyerekü iddialarını yalanladı.

Kenan Doğulu'dan ayrılık iddialarına yanıt!

ACİL DAİRE ARAYIŞINA GİRDİĞİ ÖNE SÜRÜLMÜŞTÜ

2014 yılında Amerika'da nikah masasına oturan Beren Saat ile Kenan Doğulu'nun evliliğinde yine kara bulutların dolaştığı iddia edilmişti. Evliliklerindeki krizi aşamadıkları konuşulan ikiliden Beren Saat'in evden ayrılmak için emlakçılara haber gönderdiği ve acil daire arayışına girdiği öne sürülmüştü.

 

 

Kenan Doğulu'dan ayrılık iddialarına yanıt! ile ilgili etiketler Beren Saat Kenan Doğulu boşanma ayrılık
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.