Kenan Doğulu ve Beren Saat'in 5 yıllık evliliği bitiyor!

Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programında, uzun süredir boşanacakları konuşulan oyuncu Beren Saat ve şarkıcı Kenen Doğulu'nun ilk duruşmasının 28 Mart'ta olduğunu iddia edildi.

Kanal D ekranlarında yayınlanan Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programının sunucuları, Beren Saat ve Kenan Doğulu'ya yakın bir kişiden yapımcılarına mesaj gelerek çiftin boşanacaklarını iddia etti.

Programın haberine göre; Bir süredir boşanacakları iddia edilen ve hakkındaki iddialara cevap vermeyen çift, 28 Mart günü boşanıyor.

 

 FOTOĞRAFLARINI SİLDİ

Doğum gününde kazada hayatını kaybeden eski sevgilisiyle alakalı paylaşım yapan Beren Saat'in evliliğinde mutsuz olduğu ve boşanacağı iddia edildi.

Hakkında çıkan haberlere cevap vermekten kaçınan Saat, sosyal medya hesabından Kenan Doğulu ile çekilen tüm fotoğraflarını silmişti.

Beren Saat ve Kenan Doğulu çifti, Temmuz 2014'te yurt dışında dünya evine girmişti.

Kenan Doğulu ve Beren Saat'in 5 yıllık evliliği bitiyor! ile ilgili etiketler Beren Saat Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa Kenan Doğulu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.