Kenan Doğulu konserinde Hakan Sabancı krizi!

Şarkıcı Kenan Doğulu'nun Çeşme'deki konserine giden genç iş adamı Hakan Sabancı, bir kişinin kendisine sık sık çarptığını iddia ederek kavga çıkardı.

Takvim'in haberine göre, Popçu Kenan Doğulu'nun Çeşme konserinde 1 ay arayla 2 kavga çıktı. Önceki akşamki skandalın başrolünde ise Hakan Sabancı vardı. Geçtiğimiz ay Alaçatı'nın en lüks beach'i Spiaggia Grande'deki konserinde kavga çıkan Doğulu, önceki akşam da aynı yerde sahne aldı.

Birçok ünlünün katıldığı konserde Hakan Sabancı, sürekli kendisine çarptığını iddia ettiği kişiyle kavga etti.

YUMRUKLAR HAVADA UÇUŞTU

Popçu Kenan Doğulu'yu ayakta dinlemenin 5 bin TL'ye kadar çıktığı konserde mekan, dolup taştı. Hakan Sabancı ise konseri 20 bin liralık locadan izledi. Sabancı, önündeki locada eğlenmekte olan bir kişinin kendisine sık sık çarpmasıyla sinirlendi.

Kenan Doğulu konserinde Hakan Sabancı krizi!

Sözlü tartışmayla başlayan kavga, saniyeler içinde büyüdü. Şişelerin ve bardakların kırıldığı kavgada yumruklar da havada uçuştu. Sabancı'nın dostlarıyla karşı taraftaki kişinin arkadaşlarının da olaya dahil olmasıyla işler çığırından çıktı. İki grup, görevlilerin müdahalesiyle zor sakinleşti.

Kenan Doğulu konserinde Hakan Sabancı krizi! ile ilgili etiketler Kenan Doğulu Hakan Sabancı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.