Kenan Doğulu, Beren Saat'e HIV virüsü mü bulaştırdı?

Kenan Doğulu hasta mı? Uzun süredir evlilikleri için farklı iddialar ortaya atılan Beren Saat ve Kenan Doğulu için yeni bir iddia tartışma yarattı. Ünlü çift hakkındaki son iddia kan dondurdu. Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Magazin programında Canan Danyıldız izleyicilerden gelen bir iddiayı programda paylaştı. Danyıldız'ın paylaştığı iddiaya göre Kenan Doğulu, HIV virüsü kaptı.

Kenan Doğulu hasta mı? Beyaz TV'da yayınlanan Beyaz Magazin programında Beren Saat ve Kenan Doğulu ile ilgili bir iddia gündeme geldi. Programın sunucularından Canan Danyıldız kendisine izleyicilerden gelen bir iddiayı yayında paylaştı. Danyıldız yayında, kendisine bir izleyiciden gelen mesajda "Kenan Doğulu'nun HIV olduğunun" iddia edildiğini belirtti.

Kenan Doğulu, Beren Saat'e HIV virüsü mü bulaştırdı?

Danyıldız, kendisine gelen bilgide Beren Saat'in de bu virüsü taşıdığının iddia edildiğini belirtti.

Canan Danyıldız  bu bilginin DM'den ve Kenan Doğulu'yu tanıyan birisininden geldiğini öne sürdü.

Canan Danyıldız'ın programda böyle ciddi ve mahremiyet gerektiren bir iddiayı, gazetecilik ilkelerine aykırı olarak, teyit etmeden açıklaması ise vatandaşların büyük tepkisini çekti.

HIV / AIDS Nedir?

İnsan İmmün Yetmezlik Virüsü veya daha bilinen adıyla HIV, bağışıklık sistem hücrelerini hedef alarak enfeksiyon oluşturan ve enfeksiyonun ilerlemesi durumunda Edinilmiş İmmün Yetmezlik Sendromuna (AIDS) neden olabilen bir virüstür.

HIV; cinsel yolla, kan ve kan ürünleriyle veya anneden bebeğe bulaşmaktadır. HIV, enfeksiyonlara karşı savaşan bağışıklık sistemi hücrelerine saldırır. Bu hücrelerin kaybı bedenin enfeksiyonlara ve belirli kanser türlerine karşı savunmasız kalmasına neden olur. HIV enfeksiyonu öncesi kendiliğinden iyileşen veya tedavi edilebilen hastalıklar, savunma gücü yetersiz kaldığı için tedavi edilemez hale gelebilmektedir.

 

Kenan Doğulu, Beren Saat'e HIV virüsü mü bulaştırdı? ile ilgili etiketler Beren Saat Kenan Doğulu HIV
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.