Kenan Doğulu 'boşanma' iddialarına son verdi!

Son zamanlarda evliliklerinin sallantıda olduğu iddialarına son noktayı koyan Kenan Doğulu ve Beren Saat, Doğulu'nun "Vay Be" klibi için bir araya gelecek.

Son günlerde haklarında çıkan boşanma haberlerinden sonra Kenan Doğulu ve Beren Saat Çifti klipte yan yana geliyor. Kenan Doğulu'nun son albümü olan "Vay Be" şarkısının klip çekiminde de yer alacak.

EŞİ BEREN SAAT İLE KAMERA KARŞISINA GEÇECEK

Habertürk'ün haberine göre, yakışıklı popçu "Vay Be" nin çıkış şarkısı "Issız Ada"nın klibinde eşi Beren Saat ile birlikte kameralar karşısına geçerek boşanma iddialarına noktayı koydu.

Kenan Doğulu 'boşanma' iddialarına son verdi!

KLİP 13 TEMMUZ'DA YAYINLANACAK

13 Temmuz'da ekranlara gelecek olan Kenan Doğulu'nun albümündeki "Issız Ada" şarkısına Dominik'te Ömer Faruk Sorak'ın çektiği klipte,Beren Saat'te rol alıyor. Şarkının klibinin ise dikkat çeken bir konusu olduğu konuşulanlar arasında.

Kenan Doğulu 'boşanma' iddialarına son verdi! ile ilgili etiketler Beren Saat Kenan Doğulu klip boşanma
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.