Kenan Çoban ikinci kez dünyaevine girdi!

Kurtlar Vadisi'ndeki 'Abdülhey' karakteriyle ünlenen Kenan Çoban, ikinci kez nikah masasına oturdu.

Ünlü oyuncu Kenan Çoban, bir süredir birlikte olduğu sevgilisiyle dün akşam Cadde Rakkas'ta düzenlenen tören ile dünyaevine girdi. Çiftin şahitliğini Tarık Ünlüoğlu ile Onur Tan yaptı. Gecenin fotoğrafları davetliler tarafından sosyal medyada paylaşıldı.

İLK EVLİLİĞİ 5 AY SÜRMÜŞTÜ

Kenan Çoban, ilk evliliğini 2011 yılında Dilek Özkan ile yapmıştı. Çoban, 5 ay evli kaldığı Özkan'a tazminat davası açarak düğün masraflarını geri istemişti.

kurtlar-vadisi-nin-adhulhey-i-kenan-coban-ikinci-kez-evlendi-10060751

KENAN ÇOBAN KİMDİR?

Kenan Çoban 22 Ocak 1975 tarihinde Elazığ'da Türk bir ailede doğdu. Kurtlar Vadisi ve Kurtlar Vadisi Pusu dizilerindeki Abdülhey Çoban karakteriyle tanındı. Kenan Çoban, ilk diziye 2004 yılında dahil oldu ve 10 yıl boyunca devam etti. 2014-2015 sezonunda Beyaz Karanfil adlı dizide başrol oynadı. Dizi 27 Kasım 2014 tarihinde 6. bölümünü ile final yaptı. Kenan Çoban, ilk evliliğini 2011 yılında Dilek Özkan ile yaptı. Kenan Çoban, 5 ay evli kaldığı Özkan'a tazminat davası açarak düğün masraflarını geri istemişti. 2015 yılında Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine dahil olan Kenan Çoban, Fahri karakterine hayat veriyor.

Kenan Çoban ikinci kez dünyaevine girdi! ile ilgili etiketler kenan çoban tarık ünlüoğlu onur tan dilek ozkan Kurtlar Vadisi
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.