Kemerköy Termik Santrali kurtuldu: Üretim hatlarında hasar yok!

Muğla'ya bağlı Milas ilçesinde bulunan Kemerköy Termik Santrali yakınlarına kadar ilerleyen yangının kontrol altına alınmasının ardından alevlerin santrale zarar verip vermediği merak konusu oldu. Edinilen bilgilere göre yangın santrale kısmi zarar verdi ama üretim hatlarında herhangi bir hasar oluşmadı. Soğutma çalışmalarının ardından üretime kaldığı yerden devam edilecek.

Muğla Milas'ta yangının ulaştığı Kemerköy Termik Santrali'ndeki alevler 11'inci saatte etkisini yitirdi.

"ÜRETİM HATLARINDA HERHANGİ BİR HASAR OLUŞMADI"

Durum tespiti için santral sahasında yapılan ilk incelemelerde ana ünitelerde ciddi bir hasar meydana gelmediği tespit edilildi. Ayrıca edinilen bilgilere göre üretim hatlarında herhangi bir hasar oluşmadı. Soğutma çalışmalarının ardından üretime kaldığı yerden devam edilecek.

Kemerköy Termik Santrali kurtuldu: Üretim hatlarında hasar yok!

BAHÇESİNDE VE ÇEVRESİNDE KÜÇÜK ÇAPLI YANGINLAR

Yaklaşık 11 saat boyunca devam eden yangın Kemerköy Termik Santrali'nin bina ve malzemelerine zarar vermezken bahçesinde ve çevresinde küçük çaplı yangınlar meydana geldi.

Kemerköy Termik Santrali kurtuldu: Üretim hatlarında hasar yok! - Resim : 2

ALEVLERE MÜDAHALE EDEN TOMA YANDI

Bölgeden gelen görüntülerde santralin dışında bir TOMA'nın yandığı gözleniyor. Aynı zamanda santralin yanı başındaki arı kovanları da kül olmuş durumda.

Kemerköy Termik Santrali kurtuldu: Üretim hatlarında hasar yok! - Resim : 3

SOĞUTMA ÇALIŞMALARI İÇİN TOMA YÖNLENDİRİLDİ

Santralin tel örgü iç kısmında herhangi bir zayiat meydana gelmediği de görülüyor. Sabah saatlerinden itibaren bölgeye soğutma çalışmaları için çok sayıda itfaiye ve TOMA yönlendirilmesi de dikkatlerden kaçmadı.

Kemerköy Termik Santrali kurtuldu: Üretim hatlarında hasar yok! - Resim : 4

 

 

Kemerköy Termik Santrali kurtuldu: Üretim hatlarında hasar yok! ile ilgili etiketler Muğla Milas termik santral
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.