Kemalistler pamuk eller cebe: Yılmaz Özdil'in kitabı baskıda

Sözcü Gazetesi yazarı Yılmaz Özdil sosyal medya hesabından yeni kitabının baskıya girdiğini duyurdu. Daha önce 2 bin 500 liradan satışa çıkardığı 'Mustafa Kemal' kitabı ile eleştirilerin odağında olan Özdil, yeni kitabını "Çocukluğumdan beri en mutlu olduğum yerlerden biri, matbaalardır... 12 yıl emek verdim, dün baskıya girdi, bir yandan yorgunluk, bir yandan heyecanla seyrediyorum" sözleriyle duyurdu. Özdil'in kitabının fiyatı ise merak konusu oldu.

Yılmaz Özdil, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla yeni kitabının baskıya girdiğini açıkladı. Özdil, kitabının baskısının yapıldığı görüntüleri paylaşarak, "Çocukluğumdan beri en mutlu olduğum yerlerden biri, matbaalardır... 12 yıl emek verdim, dün baskıya girdi, bir yandan yorgunluk, bir yandan heyecanla seyrediyorum" ifadelerine yer verdi.

AKILLARA 2 BİN 500 LİRALIK KİTABI GELDİ...

Yılmaz Özdil, geçen sene 2 bin 500 liradan satışa çıkardığı 'Mustafa Kemal' kitabı ile eleştirilerin hedefi olmuştu. 

Özdil, sınırlı sayıda basılan ve saat 09.05'te satışa sunduğu 'Mustafa Kemal' kitabından 4 milyon 702 bin 500 TL gelir elde etmişti. Yılmaz Özdil, yeni kitabının fiyatının ne olacağına ilişkin bir açıklama yapmadı.

Kemalistler pamuk eller cebe: Yılmaz Özdil'in kitabı baskıda ile ilgili etiketler Sözcü Yılmaz Özdil kitap mustafa kemal kitabı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.