Kemalettin Erbakan kimdir? Kaç yaşında neden öldü?

Necmettin Erbakan’ın kardeşi Kemalettin Erbakan, 92 yaşında hayatını kaybetti. Kemalettin Erbakan kimdir? Kemalettin Erbakan kaç yaşında neden öldü?

Milli Görüş hareketi lideri olan ve eski Başbakan Dr. Necmettin Erbakan’ın kardeşi Kemalettin Erbakan, 92 yaşında öldü. Diş hekimi olan 92 yaşındaki Kemalettin Erbakan, 1950’lerden sonra İstanbul’da Milli Görüş hareketinde yer aldı.

KEMALETTİN ERBAKAN KİMDİR?

1928 doğumlu olan Kemalettin Erbakan 1950’lerden sonra İstanbul’da "Milli Görüş" hareketinin ön saflarında güvenilir bir "emanetçi" olarak yer almıştı. Diş doktoru olan Kemalettin Erbakan, Milli Görüş hareketi lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın hatıralarını anlattığı, "Etraftakiler" adlı kitabında yazarıdır.

Erbakan Hoca ile ilgili hatıralarını anlattığı kitabında Kemalettin Erbakan, "Erbakan Hoca'nın dedesi 1905'de Adana'daki Ermeni ayaklanmasında camiye doldurularak yakılan eşraf arasında" olduğunu yazmıştı.

Kemalettin Erbakan kimdir? Kaç yaşında neden öldü? ile ilgili etiketler Kemalettin Erbakan Kemalettin Erbakan kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.