Kemal Sunal'ı anma törenine eşi neden katılmadı? Gül Sunal'ın sağlık durumuyla ilgili üzücü açıklama

Geçirdiği kalp krizi sonucu, 3 Temmuz 2000 yılında 55 yaşında vefat eden Kemal Sunal, ölümünün 22'nci yılında Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaki kabri başında anıldı. Anma töreninde gözler Kemal Sunal'ı eşi Gül Sunal'ı aradı. Ali Sunal, annesi Gül Sunal'ın anma törenine katılamamasıyla ilgili açıklama yaptı. Ali Sunal, Gül Sunal'ın talihsiz bir kaza geçirdiğini ve düşme sonucu kaburgasını kırdığını söyledi.


Türk sinemasının usta oyuncusu Kemal Sunal vefatının 22'nci yılında Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaki kabri başında anıldı. Törene Kemal Sunal'ın oğlu Ali Sunal ve Ezo Sunal katılırken Gül Sunal'ın katılmaması dikkat çekti.


KABURGASINI KIRDI

Ali Sunal, annesi Gül Sunal'ın babası Kemal Sunal'ı anma törenine neden katılmadığını açıkladı. Ali Sunal, annesi Gül Sunal'ın katılamamasıyla ilgili "Talihsiz bir kaza geçirdi. Kaburgasını kırdı, düştü. Ona da buradan geçmiş olsun diliyoruz, Allah başımızdan eksik etmesin. gelemedi selamlarını yolladı. En kısa zamanda onunla da geleceğiz" ifadelerini kullandı.

Kemal Sunal'ı anma törenine eşi neden katılmadı? Gül Sunal'ın sağlık durumuyla ilgili üzücü açıklama


''BUGÜN İLK DEFA SANA GELEMİYORUM...''

Geçirdiği talihsiz kaza nedeniyle anma törenine katılamayan Gül Sunal, eşinin 22. ölüm yıldönümünde Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, ''Kemalcim 1 sene daha geçti… biz yine hiç ayrılmadık..Bu gün ilk defa sana gelemiyorum.. Ama hep yanımdasın bunu biliyorsun di mi… çok özlüyorum çok…'' dedi.

 

 

 

Kemal Sunal'ı anma törenine eşi neden katılmadı? Gül Sunal'ın sağlık durumuyla ilgili üzücü açıklama ile ilgili etiketler Kemal Sunal Ezo Sunal gül sunal
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.