Kemal Sunal ölüm yıldönümünde sevenleri tarafından mezarı başında anılacak

Türk sinemasının unutulmaz ismi Kemal Sunal, 3 Temmuz 2000'de 'Balalayka' isimli filmin çekimleri için bindiği Trabzon uçağında geçirdiği kalp krizi sonucu 55 yaşında hayatını kaybetmişti. Usta oyuncu aramızdan ayrılalı bugün tam 22 yıl oldu. Kemal Sunal ölüm yıldönümünde ailesi, yakınları ve sevenleri tarafından Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaki kabri başında anılacak.

26 yıllık sanat hayatı boyunca oynadığı tiyatro oyunları hariç 6'sı yan rol, 76'sı başrol olmak üzere 82 film sığdırmayı başaran Türk sinemasının büyük oyuncusu Kemal Sunal, ölüm yıldönümünde sevenleri tarafından anılıyor. Sunal, aramızdan ayrılışının 22. yılında Zincirlikuyu Kabristanı’ndaki mezarı başında ailesi tarafından okutulacak dua ile anılacak.


Kemal Sunal ölüm yıldönümünde sevenleri tarafından mezarı başında anılacak

Gülümsemesi ve canlandırdığı karakterlerle yeri asla doldurulamayan usta oyuncu Kemal Sunal, filmlerindeki genellikle saf, şanslı, iyi yürekli tiplemelerle Türk izleyicisinin kalbine taht kurmuştur. Filmlerinin ilk gösterimlerinden yıllar sonra bile hala 7’den 70’e büyük bir ilgiyle izlenmesi büyük sanatçının ne kadar çok sevildiği ve özlendiğini gözler önüne seriyor.

Kemal Sunal ölüm yıldönümünde sevenleri tarafından mezarı başında anılacak - Resim : 2

 

KEMAL SUNAL'I ANMA PROGRAMI

Tarih: 3 Temmuz Pazar 2022

Saat: 12:00

Yer: Zincirlikuyu Kabristanı

 

 

Kemal Sunal ölüm yıldönümünde sevenleri tarafından mezarı başında anılacak ile ilgili etiketler Kemal Sunal
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.