Kemal Öztürk'ten flaş Yeni Şafak açıklaması!

Yeni Şafak yazarı Kemal Öztürk, "Yayın politikası ve yazılarım arasındaki görüş ayrılığı nedeniyle yaşanan sorun yüzünden gazetem Yeni Şafak'ta yazılarıma ara verdim." açıklamasını yaptı.

Yeni Şafak gazetesinin, eski Anadolu Ajansı (AA) Genel Müdürü de olan köşe yazarı Kemal Öztürk'ün bugünkü yazısını yayımlamadığı iddia edilmişti.

Medya kulislerinde konuşulan iddia üzerine Kemal Öztürk sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Bir çok yerden gelen yoğun sorular nedeniyle bir açıklama yapmam gerekti: Yayın politikası ve yazılarım arasındaki görüş ayrılığı nedeniyle yaşanan sorun yüzünden gazetem @yenisafak da yazılarıma ara verdim. Bunun her iki taraf için de daha uygun olacağını düşündüm. Saygılarımla" dedi.

Kemal Öztürk'ten flaş Yeni Şafak açıklaması! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.