Kemal Özdeş kimdir? Kasımpaşa'dan neden ayrıldı?

Kemal Özdeş'in Kasımpaşa ile yollarının ayrıldığına dair yapılan haberler sonucunda Özdeş'in kim olduğu ve Kasımpaşa'dan neden ayrıldığı araştırılmaya başlandı. Peki, Kemal Özdeş kimdir? Kasımpaşa'dan neden ayrıldı? Tüm detaylarıyla haberimizde...

Kasımpaşa teknik direktörü Kemal Özdeş ile yollarını ayırdı. Yapılan haberlerin ardından Özdeş'in kim  olduğu ve Kasımpaşa'dan neden ayrıldığı araştırılmaya başlandı. Peki Kemal Özdeş kimdir? Kasımpaşa'dan neden ayrıldı? Tüm detaylarıyla haberimizde...

Kemal Özdeş kimdir? Kasımpaşa'dan neden ayrıldı?

1995 yılına ilk teknik direktörlük kariyerine başladı ve Bergamaspor’un baş antrenörü oldu. Ardından gelen yıllarda ise ünlü isimlerin yardımcı antrenörü görevini üstlendi. İlk büyük deneyimini ise 2004 yılında Konyaspor’un başına geçerek yaşadı. Kısa bir süre burada çalıştıktan sonra takımdaki görevine son verdi. Kaynak: Kasımpaşa Teknik Direktör Kemal Özdeş ile yollarını ayırdI. 

KEMAL ÖZDEŞ KİMDİR?

2010-2011 yılında ise Türkiye U-19 başına geçen Özdeş, ardından gelen yıllarda da Manisaspor, Gençlerbirliği, Balıkesirspor ve Karşıyakaspor takımlarını çalıştırdı. 2016 yılında Karşıyaka’dan ayrıldıktan sonra Elazığ’ın hocası oldu. Aynı yıl içerisinde Elazığspor’dan ayrıldı.16 Eylül 2016 tarihinde ise Süper Lig ekiplerinden başına geçtiği Kasımpaşaspor’u Ekim 2018 itibari ile bıraktı. Kaynak: Kasımpaşa Teknik Direktör Kemal Özdeş ile yollarını ayırdı- Kemal Özdeş kimdir?

Kemal Özdeş kimdir? Kasımpaşa'dan neden ayrıldı? ile ilgili etiketler kemal özdeş Kasımpaşadan neden ayrıldı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.