Kemal Kuruçay Eşi Kimdir? Yasemin Kuruçay Kaç Yaşında, Ne İş Yapıyor?

Kemal Kuruçay vefat etti. Seksenler dizisinde canlandırdığı Seyfi karakteri ile bilenen ve birçok projede yer alan Kemal Kuruçay geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti. Sevenleri ise Kemal Kuruçay'ın eşi kimdir merak ediyor. Peki Yasemin Kuruçay kimdir?

Kemal Kuruçay eşi kimdir? Zengin kız Fakir Oğlan dizisinde canlandırığı Şükrü karakteri sonrası son olarak Seksenler dizisinde Seyfi ile tanınan sanatçı Kemal Kuruçay hayatını kaybetti. Peki Kemal Kuruçay'ın eşi Yasemin Kuruçay kimdir?

KEMAL KURUÇAY EŞİ KİMDİR?

10 Haziran 1962 yılında dünyaya gelen Kemal Kuruçay bu akşam Seksenler dizisinin setinde geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti.

Geçtiğimiz yıllarda Zengin Kız Fakir Oğlan dizisinde canlandırdığı Şükrü karakteri ile milyonların tanıdığı bir isim haline gelen Kemal Kuruçay, TRT 1'in sevilen dizisi Seksenler de rol alıyor.

Kemal Kuruçay'ın eşi Yasemin Kuruçay'dır.

Kemal Kuruçay (@Kemal_Kurucay) | Twitter

Kemal Kuruçay Kimdir? Nereli? Boyu, Kaç yaşında? Oynadığı Diziler

Kemal Kuruçay kimdir? Kemal Kuruçay vefat etti! Kemal Kuruçay neden öldü,  rahatsızlığı neydi? Seksenler Seyfi neden öldü merak ediliyor...

Kemal Kuruçay Eşi Kimdir? Yasemin Kuruçay Kaç Yaşında, Ne İş Yapıyor? ile ilgili etiketler Seksenler kemal kuruçay kimdir yasemin kuruçay kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.