Kemal Kılıçdaroğlu'nun bütçe konuşmasında tansiyon yükseldi: Milletvekillerine sataştı

TBMM'de başlayan bütçe maratonunda CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun konuşmasıyla tansiyon yükseldi.

TBMM'de bütçe maratonu başladı. Görüşmelerin ilk gününde partiler adına konuşmalar yapılıyor. CHP adına kürsüye Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu çıktı.

MİLLETVEKİLLERİNE SATAŞTI

İktidara eleştrilerini yönelten Kılıçdaroğlu, AK Parti milletvekillerine "Sizin nasıl vekil olduğunuzu da biliyoruz" diyerek sataştı. Bu sataşmanın üzerine salonda gerginlik arttı. AK Parti sıralarından sesler yükselince Kılıçdaroğlu o yöne doğru, "Ağlamayın arkadaşlar ağlamayın" diyerek karşılık verdi.

TANSİYON YÜKSELDİ

AK Parti sıralarından tepkiler devam edince sesini yükselten Kılıçdaroğlu, "Müsaade ederseniz her şeyi anlatacağım, çocuk gibi ağlamayın. Bana itiraz ediyorsan gel kürsüye gel." diyerek kürsüyü tokatladı.

O anlarda Genel Kurul'da tansiyon arttı.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun bütçe konuşmasında tansiyon yükseldi: Milletvekillerine sataştı ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu bütçe
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.