Kemal Kılıçdaroğlu'ndan sonra Faik Öztrak'a da vatandaştan tepki

CHP Sözcüsü Faik Öztrak ve beraberindeki heyet Malatya'da esnaf ziyaretinde bulundu. Öztrak'ın yanına giden bir esnaf, "Hizmet eden biri geldi mi hırsız, diktatör diye yaftalıyorsunuz" sözleri ile Öztrak'a tepki gösterdi.

CHP'den aralarında 3 genel başkan yardımcısının da bulunduğu 10 milletvekilinden oluşan bir heyet 'CHP Ekonomi Otobüsü' adı verilen araçla Malatya'ya gitti.

Partililerle görüşen Faik Öztrak başkanlığındaki CHP Ekonomi Masası heyeti, daha sonra esnaf ziyaretinde bulundu. Bölgede kuruyemiş dükkanı olan bir esnaf ile sohbet eden Öztrak, esnafın "2002 yılından önce yazar kasa atılırken, anayasa kitapçığı fırlatılırken neredeydiniz. Mutfak tüpü 10 liraydı 50 lira oldu. O zaman neredeydi bu otobüs ben onu soruyorum. Demirel döneminde 53 banka batırıldı kimse ses çıkarmadı. Hizmet eden biri geldi mi hırsız, diktatör diye yaftalıyorsunuz" eleştirisiyle karşılaştı.

Öztrak'ın eleştiriler karşısında tatmin edici bir yanıt veremediği görüldü.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan sonra Faik Öztrak'a da vatandaştan tepki

KILIÇDAROĞLU'NA ART ARDA TEPKİLER

Öte yandan geçtiğimiz günlerde Sinop'ta muhtarlarla buluşan CHP Genel Başkanı Kemal  Kılıçdaroğlu, sert eleştirilerin hedefi olmuştu.

Geçen haftalarda ise Bursa'nın Osmangazi ilçesinde esnafı ziyaret eden Kılıçdaroğlu, bir vatandaşın sözlü tepkisine maruz kalmıştı.

 

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan sonra Faik Öztrak'a da vatandaştan tepki ile ilgili etiketler CHP Kemal Kılıçdaroğlu Faik Öztrak video tepki

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.