Kılıçdaroğlu’na sert çıkan İçişleri Bakanı Soylu’nun şifreli paylaşımı merak uyandırdı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bürokrasiye tehditler savuran CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na sert tepki gösterdi. Soylu "Milletimiz senin "NE" olduğunu, çok iyi biliyor Kılıçdaroğlu..." ifadelerini kullandı. Soylu'nun mesajındaki "NE" ifadesi şifreli mesaj olarak yorumlandı.

Twitter hesabı üzerinden paylaştığı videoda bürokratlara tehditler savuran CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 18 Ekim'i milat olarak belirlemiş, o günden itibaren herkesin yaptığı iş nedeniyle hesap vereceğini söylemişti.

AK Parti'den Kılıçdaroğlu'na tepkiler çığ gibi büyürken İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da Twitter hesabından konuyla ilgili tepkisini gösterdi. 

Soylu'nun paylaşımı şöyle:

Beceriksizliğini ve yetersizliğini sarhoş narasıyla kapatmaya çalışan Kılıçdaroğlu, "Heyyt!" demiş. Çok korktuk(!)

Hesabı yol arkadaşların PKK’nın siyasi taşeronuna mı yoksa FETÖ'ye mi sordurursun.

Milletimiz senin "NE" olduğunu, çok iyi biliyor Kılıçdaroğlu...

Bakan Soylu'nun paylaşımındaki "NE" ifadesi şifreli bir mesaj olarak yorumlandı. 

Kılıçdaroğlu’na sert çıkan İçişleri Bakanı Soylu’nun şifreli paylaşımı merak uyandırdı ile ilgili etiketler Süleyman Soylu Kemal Kılıçdaroğlu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.