Kemal Kılıçdaroğlu'na şehit cenazesinde saldırı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, gittiği şehit cenazesinde kendisine "Niye geldin sen buraya?" diyen bir grubun saldırısına uğradı. Kılıçdaroğlu, korumaları eşliğinde apar topar bir eve sığınırken, Milli Savuma Bakanı Hulusi Akar da olayın üzerine söz konusu eve geldi. CHP lideri bir süre sonra zırhlı araçla tutulduğu evden çıkartıldı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye-Irak sınır hattında teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan askerden piyade er Yener Kırıkcı'nın cenaze törenine katılmak üzere Ankara'nın Çubuk ilçesine gitti.

Akkuzulu Camisi'ndeki cenaze namazının ardından top arabasına alınan şehidin naaşı, köy mezarlığına götürüldü.

Bu sırada "Şehitler ölmez vatan bölünmez, kahrolsun PKK" sloganları atan bir grup Kılıçdaroğlu'na yumruk ve tekmelerle saldırdı.

Kemal Kılıçdaroğlu'na şehit cenazesinde saldırı!

Yakın korumlarının yanı sıra özel harekat, polis ve jandarma ekiplerinin müdahalesiyle korunan Kılıçdaroğlu, alandan alınarak, çevredeki bir eve götürüldü. Evin çevresinde güvenlik çemberi oluşturuldu.

Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya ve köyün ileri gelenleri de ellerindeki megafonlarla gruptakileri sakinleştirmeye çalıştı.

TAŞLARLA SALDIRDILAR

Kılıçdaroğlu'nun aracı, bulunduğu evin önüne getirildi. Burada toplanan bazı vatandaşlar taşlarla saldırdıkları aracın camlarını kırdı.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Kılıçdaroğlu'nun bulunduğu eve geldi. Akar, çevrede toplanan vatandaşlara sakin olmaları çağrısında bulundu.

ZIRHLI ARAÇLA EVDEN ÇIKARTILDI

Kemal Kılıçdaroğlu, Çubuk ilçesinde güvenlik amacıyla tutulduğu evden yaklaşık bir saat sonra zırhlı araçla çıkarıldı.

Bu sırada, güvenlik güçleri çevrede yoğun güvenlik önlemi aldı.

Ankara Valisi Vasip Şahin, yaptığı açıklamada, "Kılıçdaroğlu ile ilgili tüm güvenlik tedbirleri alındı. Takviye kuvvetler yönlendirildi, bir güvenlik sorunu şu anda yok." dedi.

Şahin, Kılıçdaroğlu'nun sağlığıyla ilgili herhangi bir problem olmadığını söyledi.

KILIÇDAROĞLU'NDAN İLK AÇIKLAMA:

 

Kemal Kılıçdaroğlu'na şehit cenazesinde saldırı! - Resim : 2

Kemal Kılıçdaroğlu'na şehit cenazesinde saldırı! - Resim : 3

Kemal Kılıçdaroğlu'na şehit cenazesinde saldırı! - Resim : 4

 

Kemal Kılıçdaroğlu'na şehit cenazesinde saldırı! ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu Hakkari Mansur Yavaş
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.