Kemal Kılıçdaroğlu'na Abdullah Gül tepkisi!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Abdullah Gül’ü 2023’te aday yapmayacağını açıklaması Gül'e yakınlığı ile bilinen Fehmi Koru'yu sinirlendirdi. Koru, köşesinden Kılıçdaroğlu'na tepki göstererek "O her sorulana, ne kadar saçma olursa olsun, cevap veriyor" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Abdullah Gül'ü 2023'te aday yapmayacağını açıklaması Fehmi Koru'yu sinirlendirdi.

Gül'e yakınlığıyla bilinen Koru, kaleme aldığı yazıda CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu için dikkat çeken bir ifade kullandı.

İşte Koru'nun yazısındaki ilgili kısım;

"Bu konu bugün gerçekten belli bir çevrenin gündeminde; yeni oluşumlar dışındaki bir çevrenin…'2023'te mi, yoksa daha uygun bir tarihte mi seçime gidelim?' sorusu eşliğinde fikir jimnastiği yapıldığı belli. Bugünden isimler üzerinden bir kamuoyu oluşturma çabasını sezmemek mümkün değil.

Kemal Kılıçdaroğlu'na Abdullah Gül tepkisi!

"KILIÇDAROĞLU'NA MI SORSAM?"

Yeni oluşum partileşir ve halktan ciddi destek bulursa, ittifaklar denklemi daha başka biçimde de değişebilir. Ben de bu konularda birilerinden cevap vermesini bekleyeceğim, ama kim bugünden dört yıl sonrasıyla ilgili soruya cevap verebilir ki? Yoksa ben de CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na mı sorsam? O her sorulana, ne kadar saçma olursa olsun, cevap veriyor da ondan."

Kemal Kılıçdaroğlu'na Abdullah Gül tepkisi! ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu Abdullah Gül Fehmi Koru
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.