Kemal Kılıçdaroğlu Spotify listesini paylaştı! "Bu şarkıları Y kuşağı bile dinlemiyor!"

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu twitter adresinden Spotify listesini paylaştı. Listede yer alan şarkıları görenler "Bu şarkıları Y kuşağı bile dinlemiyor" diyerek CHP liderini eleştirdi.

Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda dünyaca ünlü müzik platformu Spotify'da yer alan şarkı listesini takipçileri ile paylaştı.

İşte Kemal Kılıçdaroğlu'nun paylaşımı...

Aşık Veysel, Cem Karaca, Barış Manço, Ahmet Kaya, Cem Adrian ve Sezen Aksu gibi çok sayıda ismin bulunduğu listede 42 tane şarkı yer alıyor. Listede yer alan şarkıları gören sosyal medya kullanıcıları paylaşımın samimi olmadığını, üstelik bu şarkıların artık Y kuşağının bile dinlemediğini söyleyerek CHP liderini eleştirdi.

Siyasetçinin Spotify Listesi Böyle Olur!

Kılıçdaroğlu'nun listesinde yer alan şarkıları gören takipçileri, "Kürtler için Ahmet Kaya, Karadeniz için Kazım Koyuncu, İç Anadolu için Aşık Veysel, Z kuşağı için Norm Ender ve Melek Mosso'nun yer aldığı tam bir siyasetçi listesi" diyerek CHP liderini eleştirdi.

 

Kemal Kılıçdaroğlu Spotify listesini paylaştı! "Bu şarkıları Y kuşağı bile dinlemiyor!" ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu spotify listesi
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.