Kemal Kılıçdaroğlu partideki tacizlere bakın ne dedi!

CHP'de yaşanan taciz ve tecavüz olaylarına ilişkin Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'ndan elle tutulur bir açıklama gelmedi. Dün MYK sonrası konuya ilişkin konuşan Kılıçdaroğlu, bu olayların gündemi değiştirmek için konuşulduğunu ifade etti.

CHP'de gündem, parti içinde yaşanan taciz-tecavüz olayları... CHP yönetiminin üstünü örtbas etmeye çalıştığı taciz ve tecavüz iddiaları zinciri Maltepe, Avcılar, Ümraniye, Şişli, Esenler, Muğla ve Konya'da devam etti.

CHP'den şu ana kadar yaşanan olaylara tatmin edici bir açıklama gelmezken CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dün partisinin MYK toplantısı sonrası yaşanan bu olaylara değindi.

Habertürk'ten Mahir Kılıç'ın haberine göre CHP Lideri Kılıçdaroğlu, toplantıda son günlerdeki "taciz" iddiaları üzerinden hükümetin CHP'ye yönelttiği eleştirileri masaya yatırdı.

"DİKKATİ BAŞKA YÖNE ÇEKMEYE ÇALIŞIYORLAR"

Söz konusu eleştirilerin maksatlı ve gündemi değiştirme amaçlı olduğu belirtildiği toplantıda, bu tür hamleler ile ekonomi ve dış politika başta olmak üzere önemli ve yakıcı meseleler üzerindeki dikkatin başka yönlere çekilmeye çalışıldığı değerlendirmesi yapıldı.

Kemal Kılıçdaroğlu partideki tacizlere bakın ne dedi! ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu CHP Taciz Tecavüz
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.