Kemal Kılıçdaroğlu: Organ ticareti yapan adamdan vergi alacaksın

Partisinin grup toplantısında konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Sen asıl vergiyi alınması gereken yerlerden alacaksın. Uyuşturucu ticareti yapan adamdan vergi alacaksın, organ ticareti yapan adamdan alacaksın." ifadesini kullandı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu.

Asgari ücretin vergisiz 3 bin 100 lira olması gerektiğini söyleyen Kılıçdaroğlu, asgari ücretliden vergi alınmaması gerektiğini belirtirken ilginç sözlere imza attı.

"UYUŞTURUCU, ORGAN TİCARETİ YAPAN ADAMDAN ALACAKSIN"

"Sen asıl vergiyi alınması gereken yerlerden alacaksın. Uyuşturucu, organ ticareti yapan adamdan alacaksın. Kara parayla devleti dolandıranlardan alacaksın." diyen Kılıçdaroğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Türkiye Cumhuriyeti devletinde para var ama sıra asgari ücrete gelince para yok. Bu bir siyasi tercihtir. O nedenle bütün sendikalara sesleniyorum. Bize göre asgari ücretin vergisiz 3 bin 100 lira olması lazım. Bunun altında bir asgari ücreti gerçekçi ve doğru bulmuyoruz."

 

 

Kemal Kılıçdaroğlu: Organ ticareti yapan adamdan vergi alacaksın ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu uyuşturucu vergi organ ticaret

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.