Kemal Kılıçdaroğlu koronavirüs aşısını yaptırdı

Koronavirüs aşısını yaptırmak için sırasını bekleyeceğini belirten CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu aşı yaptırdı. Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Sıramız geldi ve eşim Selvi Hanım ile birlikte, Aile Hekimimizde Covid-19 aşımızı yaptırdık." dedi.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, koronavirüs aşısının ilk dozunu yaptırdığı duyurdu.

Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Kılıçdaroğlu, ''Sıramız geldi ve eşim Selvi Hanım ile birlikte, Aile Hekimimizde Covid-19 aşımızı yaptırdık. Tüm vatandaşlarımıza bir an önce güvenli bir şekilde aşılarının yapılmasını ve bu salgının son bulmasını diliyorum'' ifadelerine yer verdi.

BUGÜNE KADAR 2 MİLYON 800 BİN KİŞİYE AŞI YAPILDI

Şimdiye kadar 2 milyon 800 binin üzerinde kişiye aşı uygulandı. Sağlık çalışanları ve devlet yetkilileri ile siyasiler başta olmak üzere ilk doz aşılarını yaptıranlara dünden itibaren ikinci doz aşıları da vurulmaya başlandı. Aşı uygulamasında iki doz arası 28 gün sürdü.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN VE MHP LİDERİ BAHÇELİ, DÜN İKİNCİ DOZ AŞIYI YAPTIRDILAR

AK Parti MKYK üyeleriyle birlikte 28 gün önce Ankara Şehir Hastanesi’nde ilk doz COVID-19 aşısını yaptıran Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli dün ikinci doz aşıyı oldu.

MHP Genel Başkanı Bahçeli de koronavirüs aşısının ikinci dozunu yaptırdı

Kemal Kılıçdaroğlu koronavirüs aşısını yaptırdı ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu CHP aşı
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.