Kemal Kılıçdaroğlu KHK'lılara sahip çıkmıştı: Yardımcısı Yüksel Taşkın, FETÖ’cülerin programlar yaptığı kanala konuk oldu

FETÖ ve PKK bağlantısı bulunan kamu çalışanları KHK ile görevlerinden ihraç edilmişti. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, her fırsatta KHK'lılara sahip çıkıp 'Görevlerine iade edilecekleri' vaadinde bulunmuştu. Şimdi de CHP Genel Başkan Yardımcısı Yüksel Taşkın, FETÖ’cülerin programlar yaptığı KHK TV isimli Youtube kanalına konuk oldu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, terör örgütü PKK ve FETÖ bağlantıları nedeniyle kamudaki görevlerinden ihraç edilen KHK'lılara sahip çıktı.

Önceki gün Samsun'da KHK'lı bir kişinin "Somut bir şeyler duymak istiyoruz" sözlerine yanıt veren Kılıçdaroğlu, "KHK'lıların tamamı görevlerine iade edilecek. Bir arkadaşımız sadece bu işlerle ilgilenecek." dedi.

 

YARDIMCISI FETÖ'CÜLERİN YAYININA KATILDI

Kılıçdaroğlu’nun sözleri büyük tepki çekerken, CHP Genel Başkan Yardımcısı Yüksel Taşkın, FETÖ’cülerin programlar yaptığı KHK TV isimli youtube kanalına konuk oldu.

 Kemal Kılıçdaroğlu KHK'lılara sahip çıkmıştı: Yardımcısı Yüksel Taşkın, FETÖ’cülerin programlar yaptığı kanala konuk oldu

Yüksel Taşkın, TSK'nın terör örgütüne karşı sınır ötesi harekatını kınayan sözde “barış akademisyenleri” arasında yer alıyordu ve ihraç edilmesinin ardından CHP’ye katılmıştı.

 

Kemal Kılıçdaroğlu KHK'lılara sahip çıkmıştı: Yardımcısı Yüksel Taşkın, FETÖ’cülerin programlar yaptığı kanala konuk oldu ile ilgili etiketler CHP Kemal Kılıçdaroğlu KHK CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu CHP Genel Başkan Yardımcısı Yüksel Taşkın
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.