Kemal Kılıçdaroğlu: "İslam dünyasından kaynaklanan terör" açıklaması izle!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 15 Mart 2019 tarihinde Yeni Zelanda'da Müslümanlara yönelik gerçekleştirilen saldırı hakkında kullandığı ifadelerle gündeme geldi. Christchurch şehrinde yaşanan terör saldırı hakkında "İslam dünyasından kaynaklanan terör" ifadelerini kullanması büyük tepki çekti. Bu açıklamayı izlemeyen ise internette videoyu arıyor. Kemal Kılıçdaroğlu "İslam dünyasından kaynaklanan terör" açıklaması izle! Detaylar haberimizde...

Yeni Zelanda'nın Christchurch kentinde Müslümanlara yönelik gerçekleştirilen ve birçok insanın hayatını kaybettiği terör saldırısının ardından Kemal Kılıçdaroğlu'nun yaptığı açıklamalar çok konuşuldu. İnternette araştırılan ve izlenmek istenen videoda Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'İslam dünyasından kaynaklanan terör' dediği duyuluyor. 15 Mart 2019 tarihinde yapılan bu açıklama ve diğer tüm detaylar haberimizde yer alıyor. Kemal Kılıçdaroğlu 'İslam dünyasından kaynaklanan terör açıklaması' izle! İşte ayrıntılar...

Kemal Kılıçdaroğlu: "İslam dünyasından kaynaklanan terör" açıklaması izle!

KEMAL KILIÇDAROĞLU 'İSLAM DÜNYASINDAN KAYNAKLANAN TERÖR' AÇIKLAMASI!

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 15 Mart 2019 tarihinde Yeni Zelanda'nın Christchurch kentinde yaşanan Müslümanlara yönelik terör saldırısı hakkında yaptığı açıklama kullandığı ifadeyle gündeme oturdu.

"İSLAM DÜNYASINDAN KAYNAKLANAN TERÖR"

Yaşanan terör saldırısında hayatını kaybedenlere baş sağlığı dilemek ve konu hakkında açıklama yapmak adına başladığı konuşması sırasında Kemal Kılıçdaroğlu 'İslam dünyasından kaynaklanan terör' sözlerini kullanarak skandal bir açıklamaya imza atmış oldu.

ERDOĞAN BU SÖZLERİ ELEŞTİRDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 31 Mart 2019'da gerçekleşecek yerel seçimler kapsamında Kocaeli'de düzenlediği mitingde CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'İslam dünyasından kaynaklanan terör' sözlerini eleştirdi.

"Kimse bunu siyasi gaf diyerek geçiştiremez. Bunun adı basiretsizlikten önce gaflet ve delalettir" açıklamalarını yapan Erdoğan'ın bu sözlerinin ardından kalabalıktan da Kemal Kılıçdaroğlu'na büyük tepki yükseldi.

Kemal Kılıçdaroğlu: "İslam dünyasından kaynaklanan terör" açıklaması izle! ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu Yeni Zelanda
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.