Bir yalan üzerinden "ahlak" dersi vermeye kalkıştı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ı çirkin sözlerle hedef aldı. Erdoğan'ın kullandığı çantanın orijinal olmadığının açıklanmasına rağmen insanların gözünün içine bakarak yalan söyleyen Kılıçdaroğlu, "50 bin avroluk çantayla kimse gezemez, ahlaklı olan gezemez" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Meclis'teki grup toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Konuşmasının bir bölümünde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ı hedef gösteren Kılıçdaroğlu, ekim ayında gündeme getirdiği 'çanta' iddiasını yeniden dillendirdi.

YALANI YİNE PİYASAYA SÜRDÜ: AHLAKLI OLAN GEZEMEZ

Emine Erdoğan'ın orijinal olmayan çantaları tercih ettiğinin açıklanmasına rağmen kürsüde yalan söylemeye devam eden Kılıçdaroğlu,  "Devleti yönetenlerin topluma örnek olması lazım. Davranışıyla, hareketleriyle, karakterleriyle, ahlaklarıyla, ailesiyle topluma örnek olmaları lazım. 50 bin avroluk çantayla gezemezsiniz. Bu kadar açlık, yoksulluk, fakirlik, fukaralık varken 50 bin avroluk çantayla kimse gezemez. Gezmemelidir, ahlaklı olan gezemez." dedi.

Bir yalan üzerinden "ahlak" dersi vermeye kalkıştı!

ERDOĞAN "YÜREK VARSA EŞİMLE İLGİLİ KONUŞMA" DEMİŞTİ

Kılıçdaroğlu ekim ayında da aynı konuyu gündeme taşımış ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a “Emine hanımın 50 bin dolarlık çantasını sarayın bahçesinde yak” diye seslenmişti.

Erdoğan da buna, “Sende zerre kadar yürek varsa benimle ilgili konuş, eşimle ilgili konuşma” şeklinde yanıt vermişti.

ÇANTALAR İMİTASYON

Bu polemiğin ardından çanta konusunu araştıran Hürriyet yazarı Hande Fırat, Emine Erdoğan'ın kullandığı çantaların imitasyon olduğunu belirtmişti.

Fırat, köşe yazısında şu ifadelere yer vermişti:

“Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan çantalara asla büyük paralar vermiyor. Orijinal marka çanta kullanmamaya özen gösteriyor. Yani iddia edildiği gibi büyük rakamlara çanta alınmıyor. Daha çok yerli malını tercih ediyor. Orijinalin yerine çakma yani imitasyonlarını alıyor.”

 

Bir yalan üzerinden "ahlak" dersi vermeye kalkıştı! ile ilgili etiketler CHP Emine Erdoğan Kemal Kılıçdaroğlu çanta grup toplantısı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.