Kemal Kılıçdaroğlu: Bu o köye dışarıdan gelenlerin saldırısıdır

Kemal Kılıçdaroğlu CHP Genel Merkezi önünde açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu, "Bu o köye dışarıdan gelenlerin saldırısıdır. Ne yaparlarsa yapsınlar bizi yıldıramayacaklar." dedi.

İşte Kemal Kılıçdaroğlu’nun konuşmasından satır başları;

Şavşat’tan Ardavuç’a giderken PKK terör örgütünün saldırısına uğramıştım. Aynı saldırıya bugün de uğradım. Bir milim geri adım atmayacağım.

Ülkenin birliğini ve bütünlüğünü bozamayacaklar. Hiç kimse unutmasın Kuva-i Milliyecilerin CHP’nin Genel Başkanıyım. Bu ülke için canını feda edecek biri varsa o da Kemal Kılıçdaroğlu’dur.

İstiyorlar ki şehit cenazelerine katılmayayım ama ben katılacağım. Bu şehitler 82 milyonundur. Bunların cenazeye, ezana da saygısı yok. Siz namazdan, şehitten ne istiyorsunuz. Biz şehitler arasında hiçbir zaman ayrım yapmadık. Siz hangi yüzle şehit cenazesini kıldırmıyorsunuz?

Kemal Kılıçdaroğlu: Bu o köye dışarıdan gelenlerin saldırısıdır

Uğradığım saldırı beni üzmedi. Biz her zaman hakkı, hukuku savunduk. Beni üzen şey şehide saygısızlıktır. Şehidimizin namazı bile doğru dürüst kılınmadı.

Benim için dar ağaçları kurdular. Size söz veriyorum, bir canım var o da bu ülkenin bekası, kalkınması, çocukların güzel günleri için vermeye hazırım. Hiçbir saldırı biri yıldıramaz.

Bu o köye dışarıdan gelenlerin saldırısıdır. Ne yaparlarsa yapsınlar bizi yıldıramayacaklar. Biz asla vazgeçmeyeceğiz, bu ülkeye baharı getireceğiz. Ben bu ülkenin insanına güveniyorum. Biz hep birlikte bu ülkenin kuruluşundaki değerlere sahip çıkacağız.

Kemal Kılıçdaroğlu: Bu o köye dışarıdan gelenlerin saldırısıdır ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu CHP
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.