Kılıçdaroğlu, adaylık için Akşener ile görüşecek

Katıldığı canlı yayında 'Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday olacak mısınız' sorusuna yanıt veren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bağımsız hareket edemeyeceğini belirtip, Millet İttifakı liderleri ile görüşeceğini vurguladı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Meclis Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada, 2023 yılında yapılması planlanan Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde adaylık sinyali vermişti.

Olay TV'nin canlı yayınına konuk olan Kemal Kılıçdaroğlu, "Aday olacak mısınız" sorusuna yanıt verdi.

AKŞENER İLE GÖRÜŞME SİNYALİ: OTURUP NETLEŞTİRMELİYİZ

Henüz Millet İttifakı olarak bir araya gelip adaylık konusunu görüşmediklerini ifade eden Kılıçdaroğlu, "Bir ittifak yapmışsanız, bu ittifakı dışlayıp bağımsız hareket ederseniz, yanlış yapmış olursunuz.

Millet İttifakı liderleri olarak oturup önce şunu netleştirmeliyiz; tek bir adayla mı yola çıkacağız, her parti kendi adayıyla mı yola çıkacak?

Bunu netleştirmeden, ben cumhurbaşkanı adayı olacağım derseniz, ittifakın öngördüğü demokratik standartları dışlamış kişi olursunuz." ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu, adaylık için Akşener ile görüşecek ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanlığı seçim CHP olay tv aday
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.