Kemal Kılıçdaroğlu ABD'ye icazet almaya mı gidiyor?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, gelecek ay ABD'ye bir ziyaret gerçekleştireceğini açıkladı. CHP eski Genel Sekreteri Mehmet Sevigen, ziyarete ilişkin değerlendirmesinde, Kılıçdaroğlu'nun amacının 'adaylık için ABD'den icazet almak' olduğunu vurguladı.

CHP yandaşı Halk TV yazarı İsmail Saymaz, geride kalan gün yaptığı açıklamayla, Kemal Kılıçdaroğlu'nun ABD'ye ekim ayında bir ziyaret gerçekleştireceğini duyurdu.

9-13 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek ziyaretin, 'ABD'li iktidar sahipleri ve bakanlarla' olmayacağını öne süren Saymaz'ın 'algı' operasyonu, ziyarete ilişkin bilgi veren diğer meslektaşları tarafından çürütüldü. CHP liderinin, Biden yönetimi ile de görüşeceği ortaya çıktı.

Kemal Kılıçdaroğlu ABD'ye icazet almaya mı gidiyor?

CHP'NİN AĞIR TOPU SEVİGEN: "KILIÇDAROĞLU, ABD'YE İCAZET ALMAYA GİDİYOR"

Konuya ilişkin katıldığı canlı yayında değerlendirmelerde bulunan CHP eski Genel Sekreteri Mehmet Sevigen, ziyarete ilişkin değerlendirmesinde, Kılıçdaroğlu'nun amacının 'adaylık için ABD'den icazet almak' olduğunu vurguladı. Sevigen, "Nabız yokluyor. İcazet almaya gidiyor." diye konuştu.

Kemal Kılıçdaroğlu ABD'ye icazet almaya mı gidiyor? - Resim : 2

"LİDERİNİ HALK SEÇER"

Sevigen açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Nabız yokluyor. İcazet almaya gidiyor. Halk var halk... Bunu anlatamıyorum. Ben CHP'nin özüyüm, onlar kim ya? Daha dün geldiler Allah aşkına...

Liderini halk seçer. Sokağa çıktığın zaman yüz binler arkadan mı? İşte o zaman 'Millet kararını vermiş' dersin. Sen millete sormuyorsun"


CHP'LİLER DE 'İCAZET' KONUSUNDA HEMFİKİR!

Eski CHP Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz Ateş de, Kılıçdaroğlu'nun ABD ile kirli pazarlığını A Haber'de anlatmıştı. Kılıçdaroğlu'nun Washington yönetimi tarafından göreve getirildiğinin altını çizen Ateş, "ABD, Kılıçdaroğlu'ndan istediği tavizleri kopartabileceğini düşünüyor" demişti. ABD hakkındaki açıklamalarıyla sık sık gündeme gelen CHP lideri, "ABD'nin desteklediği teröristler bize saldırmaz." çıkışında bile bulunmuştu.


.

Kemal Kılıçdaroğlu ABD'ye icazet almaya mı gidiyor? ile ilgili etiketler CHP ABD Kemal Kılıçdaroğlu CHP eski Genel Sekreteri Mehmet Sevigen Eski CHP Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz Ateş
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.