Kemal Doğulu neden ayrıldı? Doya Doya Moda Kemal Doğulu neden yok?

Doya Doya Moda yarışmasının sevilen jürisi Kemal Doğulu’nun yarışmanda ayrılacağı haberleri sevenlerini üzdü. Seyirciler Kemal Doğulu neden ayrıldı, Doya Doya Moda Kemal Doğulu neden yok araştırmaya başladı.

Kemal Doğulu neden ayrıldı? Doya Doya Moda Kemal Doğulu neden yok? TV8 ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan büyük beden moda yarışması olan Doya Doya Moda’da iki sezondur jüri üyeliği yapmakta olan Kemal Doğulu ayrılacağı haberleri ile yarışmacıları ve seyircileri göz yaşına boğdu. Kemal Doğulu neden ayrıldı sizler için araştırdık.

Doya Doya Moda Kemal Doğulu 120.bölümde yaptığı açıklama ile bütün stüdyoyu göz yaşına boğdu. Jüri üyeleri ve yarışmacılarla vedalaşan Kemal Doğulu artık Doya Doya Moda yarışmasında olmayacak.

Kemal Doğulu neden ayrıldı? Doya Doya Moda Kemal Doğulu neden yok?

Kemal Doğulu neden ayrıldı?

Doya Doya Moda Kemal Doğulu sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım ile Exxen’de yeni bir projeye başlayacağını duyurmuştu. Kemal Doğulu ile Büyük Değişim programıyla Exxen’de yer alacak olması nedeni ile Doya Doya Moda yarışmasından ayrıldığı düşünülüyor.

Kemal Doğulu kimdir?

Kuaför ve pop ve elektronik müzik şarkıcısı Kemal Doğulu, 14 Ekim 1979 tarihinde dünyaya geldi. Beş kardeşin en büyüğü olan Kemal Doğulu, 12 yaşında Mersin'de bağladığı kuaförlük mesleğini sürdürüyor. Neslihan Atagül ile çekildiği fotoğrafları sosyal medyadan paylaşan Kemal Doğulu, oyuncu Kadir Doğulu'nun da abisi.

Imaj maker ve kuaför olan Kemal Doğulu, Hande Yener, Seda Sayan, Sıla, Kutsi, Gökhan Özen, Nil Karaibrahimgil, Demet Akalın gibi ünlü isimlerin imaj danışmanlığını yaparken aynı zamanda fotoğraf çekimine ve klip yönetmenliğine de davam etti.

 

Kemal Doğulu neden ayrıldı? Doya Doya Moda Kemal Doğulu neden yok? ile ilgili etiketler Doya Doya Moda kemal doğulu neden ayrıldı Doya Doya Moda Kemal Doğulu neden yok
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.