Kemal Belgin'den tepki çeken Abdülkadir Ömür yorumu

A Spor yorumcusu Kemal Belgin'in Trabzonspor'un milli yıldızı Abdülkadir Ömür hakkındaki küçümseyici yorumları, Bordo-Mavili taraftarın tepkisini çekti... Kemal Belgin Abdülkadir Ömür için ne dedi? işte o görüntüler...

Duayen gazeteci Kemal Belgin'in Trabzonspor'un milli yıldızı Abdülkadir Ömür hakkındaki bir yorumu Bordo-Mavili taraftarların tepkisini seçti.

A Spor yorumcusu Belgin, bir türlü beklenen patlamayı yapamayan 22 yaşındaki futbolcuyu tiye alarak "Real Madrid'e gitmiyor muydu o?", "Ufaklık", "Bir buçuk metrelik adam Avrupa'da top oynar mı?" şeklindeki ifadeleri sosyal medyada gündeme geldi. Trabzonspor taraftarları #HaddibilKemalBelgin etiketiyle yüzlerce paylaşımda bulundu. 

Karadeniz basını da Belgin'in bu ifadelerini haberleştirerek "Haddini aştı" yorumunda bulundu. Kemal Belgin'in Fenerbahçeli olması da bu yorumlarda ve tepkilerde etkiliydi...

Bu sezon Süper Lig'de 16 maça çıkan Abdülkadir Ömür, Konyaspor maçında bileği kırılınca sezonu kapatmıştı.

Kemal Belgin'den tepki çeken Abdülkadir Ömür yorumu ile ilgili etiketler Abdülkadir Ömür Trabzonspor Kemal Belgin

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.