Kemal Baytaş kimdir? Kaç yaşında, neden vefat etti?

Kemal Baytaş hayatını kaybetti. Sözcü Gazetesi'nde köşe yazarlığı da yapan Turizm Bakanlığı eski müsteşarı Kemal Baytaş Ankara'da tedavi gördüğü hastanede vefat etti. Peki Kemal Baytaş kimdir, kaç yaşında ve neden ölmüştür?

Uluslararası platformlarda yaptığı birçok proje nedeniyle Rusya, Çin, Tataristan, Türkiye gibi ülkeleden "Üstün Hizmet ve Onur Madalyası alan Kemal Baytaş 93 yaşında hayatını kaybetti. Türk Tanıtma Vakfı (TÜTAV) Başkanı da olan Kemal Baytaş bir süredir Ankara'da tedavi görüyordu.

KEMAL BAYTAŞ KİMDİR?

Turizm Bakanlığı eski müsteşarı olan Kemal Baytaş bu görevinden emekli olduktan sonra Antalya ve Türk turizmine hizmet etmek amacıyla TÜTAV Vakfı'nı kurmuştur. Elazığ doğumlu olan Kemal Baytaş 93 yaşında hayatını kaybetmiştir.

Devlet Halk Dansları Topluluğu'nun da kurucusu olan Kemal Baytaş 70'i aşkıın ödül, plaket ve takdirname ile taltif edilmiştir.

MERAL AKŞENER DUYURDU

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Kemal Baytaş'ın vefat haberinin Twitter üzerinden duyurdu.


KILIÇDAROĞLU'DAN PAYLAŞIM

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu da bir mesaj paylaştı. CHP lideri, "Ülkemizin tanıtımında ve turizmin gelişmesinde önemli katkılarda bulunan, Türk Tanıtma Vakfı’nın kurulmasına öncülük eden ve Başkanlık görevini yürüten Kemal Baytaş’ın vefatından dolayı büyük üzüntü duydum. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum" dedi.

 

Kemal Baytaş kimdir? Kaç yaşında, neden vefat etti? ile ilgili etiketler Kültür ve Turizm Bakanlığı kemal baytaş kimdir kemal baytaş kaç yaşında
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.