Fenerbahçe yeni forvetini açıkladı

Fenerbahçe Kemal Ademi transferini duyurdu. Sarı Lacivertliler'den yapılan açıklamada, "Kulübümüz, Basel Kulübü’nde forma giyen 24 yaşındaki forvet Kemal Ademi ve kulübü ile prensip anlaşmasına varmıştır. Oyuncu sağlık kontrolleri için İstanbul’a gelmiştir." denildi.

Fenerbahçe, herkes orta saha beklerken Mbwana Samatta, Papiss Cisse ve Mame Thiam'dan sonra bir forvet daha transfer etti. Sarı-Lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, Basel'in 24 yaşındaki golcüsü Kemal Ademi'nin sağlık kontrolleri için İstanbul'a getirildiği belirtildi.

Almanya doğumlu Ademi, İsviçre Milli Takımı forması giyen Xherdan Shaqiri ve Granit Xhaka gibi Arnavut kökenli futbolculardan biri... Geçen yaz NE Xamax'tan Basel'e bedelsiz transfer edilen Ademi, milli formayı henüz giymedi. 1.98'lik santrfor, bu sezon Basel'in 4 resmi maçında da forma giyerken gol sevinci yaşayamadı. 2.5 milyon euro piyasa değeri bulunan futbolcu Basel'le 2023 yılına kadar sözleşmesi devam ediyor. Ademi geçen sezon İsçivre Ligi'nde 26 maça çıkıp 13 gol, 4 asistle oynadı. Sezonu toplamda ise 43 maç, 15 gol ve 6 asistle tamamladı. 

Fenerbahçe yeni forvetini açıkladı

Fenerbahçe yeni forvetini açıkladı ile ilgili etiketler Fenerbahçe İsviçre Transfer Kemal Ademi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.