Kelime Oyunu tarihinde bir ilk... Bakın nasıl rekor kırdı!

Ekranların sevilen yarışması Kelime Oyunu'nda yarışmacı 14 soruda tek bir harf satın alarak rekor kırdı.

Teve2 ekranlarında Ali İhsan Varol'un sunduğu Kelime Oyunu programında yarışmacılardan biri kırılması çok zor tarihi rekora imza attı.

9 BİN 700 PUANA ULAŞTI

14 soruda yalnızca 1 harf satın alarak rekor kıran yarışmacı, 9 bin 700 puana ulaşınca büyük bir sevinç yaşadı. Başarılı yarışmacının göstermiş olduğu performans, Ali İhsan Varol'u da şaşkına çevirdi.

kelime-oyunu-nu-trollemeye-gelen-yarismaci-10176832_1417_o

BİR TROLL YARIŞMACI DAHA

Ali İhsan Varol’un sunduğu Kelime Oyunu yarışmasına katılan ‘troll’ yarışmacı konuşmaları ve sorulara verdiği yanıtlar ile sosyal medyanın yeni fenomeni haline gelmişti.

‘Çaresizlik ve güçlüksüz içinde olan’ sorusuna verdiği ‘Ben’ yanıtı ile stüdyodakileri ve ekran başındakileri güldürmeyi başaran ‘troll’ yarışmacı, sorular öncesinde Ali İhsan Varol ile gerçekleştirdiği sohbetlerde de ne kadar ‘ciddi’ bir yarışmacı olduğunu belli etmişti.

Ali İhsan Varol'un 'Hazır mıyız?' sorusuna 'Yani artık başlasın, benim de bir yere kadar sabrım var'' diyen troll yarışmacı, hem sunucuyu hem de stüdyodakileri şaşkınlığa uğratmıştı. Yarışmacı, 'Yaklaşık 75 santimetre olarak kabul edilen uzunluk birimi' sorusu karşısında ise yerini terk etmekle yetinmişti.

Kelime Oyunu tarihinde bir ilk... Bakın nasıl rekor kırdı! ile ilgili etiketler Rekor ali ihsan varol kelime oyunu skor troll
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.